Nicușor Dan și Uniunea Cerșește România

Sunt atât de pline de evenimente zilele acestea încât nici nu prea știi pe care să îl mai comentezi primul. MRU pleacă de la SIE, Sebi Ghiță mai are un pic și va face un autodenunț că el l-a răstignit pe Hristos. Blaga iese din politică. România pare că a luat-o razna.

Dar în tot zgomotul ăsta, în haosul ăsta, un suflet mic și cuminte strigă, urlă, ne trage de pantaloni, încercând să ne atragă atenția că vrea și el să ne spună ceva. Cine este acest mic copil și ce proiecte are el în online, ca să continuăm cu o glumă pe gustul internauților.

Este Nicușor Dan, minunea de la alegerile locale, alături de buna sa prietenă și cea care părea un star în devenire al politicii dâmbovițene, Clotilde Armand.

De la USB la USR, o literă și sute de mii de susținători..lipsă

După cum bine știm, mai e un pic și începe campania electorală. Partidele deja au intrat în mecanismele de precampanie, iar unul din aspectele cele mai importante este cel al strângerii de semnături pentru a se putea prezenta în fața electoratului cu listele de viitori posibili parlamentari.

nicusor

Dacă pentru alegerile locale lucrurile erau mult mai simple, alegerile parlamentare sunt o cu totul și cu totul altă pălărie. Una ce pare a fi prea mare pentru inimosul partid al lui Nicușor Dan. Care, cu doar o lună înainte de termenul limită, are doar 20.000 de semnături din necesarul de 200.000. Așa stând lucrurile, practic, pe internet a început o adevărată campanie de cerșit semnături, ajutor.

Ceva în genul „s’il vous plait„ practicat de anumiți conaționali ai noștri prin Franța. A născut Bianca Drăgușanu? Hop și Nicușor cu felicitările și rugămintea ca și nou născutul să semneze lista pentru USR. A demisionat Blaga? Apare Clotilde și ne vorbește de PSD – PNL, aceeași mizerie, iar la final ne roagă să semnăm pentru USR, că ei „e„ altfel.

Ce ne facem, Nicușoare?

Nu poți să nu te întrebi, urmărind parcursul lui Nicușor Dan de peste ani, gafele sale ce l-au costat un mandat de consilier la alegerile de acum câtiva ani, sau nebunia cu retragerea membrilor din secțiile de votare din sectorul 1, căci era concert, gest ce a lăsat-o pe Clotilde fără mandatul de primar, dacă nu cumva ne pregătim să asistăm poate la cea mai tare glumă a anului în politică.

Și să ajungem la situația în care, un partid care era considerat de toți posibila surpriză de la alegerile parlamentare, care era invitat de toate partidele să intre în Parlament, să nu aibă forța să strângă numărul de semnături necesare, și astfel să nu poată candida pe liste proprii la alegerile parlamentare. Unde se vor duce ei, atunci când se vor duce? În PSD, în PNL?

Sau în istorie..?

Articol publicat pe Știripesurse.ro

10 thoughts on “Nicușor Dan și Uniunea Cerșește România”

 1. Doar faptul ca USR-ul lui Nicusor Dan { atentie : sti ca nu ma omor de dragul astuia ! }, nu dispune d e infrastructura teritoriala de care dispune ” PNL-ul ” , al vor impiedica sa va devanseze….adica sa va bata la curu’ gol Iancule !!!!! 8)

   1. Iancule , dar ce va veti face daca , astia ai lui Nicusor Dan vor face troc { daca nu l-or fi facut deja } cu PSD si ALDE la parlamentare ??? 8) Alinuta i-a refuzat deja asa incat…ca doar n-or face alianta cu UDMR !!!!!!!!!!!!

 2. Nu stiu cum dar de fiecare data cind sunt alegeri imi aduc aminte de sedintele de partid /faza pe fabrica /cind oamenii muncii erau fortati de partid sa aleaga/realeaga acceasi oameni la nesfirsit.Cum este de asteptat o sa iasa iarasi cine trebuie iar noi o sa raminem din nou cu ochii in soare.Mai bine ar veni numirile direct de la centru /BRUXELLES/.Romanul trebuie sa inteleaga ca aceeasi munca prestata in Germania si in Romania este platita diferit pentru ca cineva nu stiu cine vrea ca romanul sa nu consume resurse la fel ca neamtul.Asta se va intimpla mereu indiferent de cine o sa vina la guvernare .Guvern/presedinte de stinga sau de dreapta nu conteaza cind este vorba da consumat resurse in cadrul UE.

   1. Ionut alegerile au fost daca nu desfiintate cel putin duse spre derizoriu de UE Nimic nu mai este romanesc iar ce mai avem nu ne mai apartine.

  1. @MARIAN Romanul stie a sta de multa vreme , stie si-a trait pe pielea lui faptul ca-n Germania primeste un SALARIU pentru munca prestata iar in Romania primeste pentru aceeasi munca { desfasurata in conditii infinit mai grele decat in Germania } o bataie d e joc ! Daca nu ma-nsel avem cele mai scazute salarii din toata UE , doar Bulgaria este pe ultimul loc adica …. imediat dupa noi . 8)

   1. Pai…cine dracu crezi ca are sa va voteze ? Vor astepta oamenii , fie si-un an de zile , pentru ca sa va hotarati voi in sfarsit , pe cine trimeteti sa candideze !Mai ales acum cand Alinutza este singura pe felie…..parca vad ca nu prindeti ” pragul” Iancule ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *