Încălţămintea cu Imprimeu este în tendinţe!

De ce să îţi completezi garderoba cu articole de încălţăminte cu imprimeu? Mai întâi, află că trendul preferat de fashionistele din întreagă lume pentru primăvară-vara 2016 este reprezentat de imprimeurile florale.
Un prinţ “flower-power”, care poate adaugă un plus de culoare ţinutei tale, oferă şi o notă de originalitate ţinutei abordate, fie că discutăm de o vestimentaţie lejeră sau de una puţin mai formală. Cine spune că tradiţionalele tipare formale nu pot fi înlocuite cu accesorii sic, precum o pereche de pantofi office cu platforma îmbrăcată în piele ştanţată cu înflorituri de efect?!
Cu toate că papucii cu imprimeu colorat nu au fost absenţi de pe podiumuri nici în sezonul trecut, acum ei au devenit vedetele colecţiilor din portofoliul marilor designeri. Doamnele şi domnişoarele care vor să aibă un look de invidiat, sunt tentate cu modele diverse de printuri, scenă aparţinând modelelor abstracte, romantice sau realiste.

image
Acum că ţi-ai format o părere despre imprimeurile florale pe care poţi miza cu succes, ar fi ideal să poţi pune în practică diferite combinaţii. Noi te sfătuim să combini sandalele şi pantofii cu printuri florale cu o fustă în tendinţe, cămăşi înflorate sau în nuanţe uni! Prima opţiune sugerată necesită un pic de îndrăzneala şi un ochi de “artista”, fiindcă îmbinarea mai multor elemente de acelaşi tip în ţinută poate să aibă şi efectul contrariu. Consulta revistele de modă, blogurile fashion etc. şi cu siguranţă vei şti ce să faci dacă vei dori să combini accesorii diverse cu imprimeuri, pentru un look de diva.
Dacă optezi pentru a două varianta, nu trebuie decât să alegi o vestimentaţie care să conţină nuanţe/o culoare din gama imprimeului. Actriţe celebre de la Hollywood sau alte femei din lumea mondenă deja au ales să meargă în această direcţie.
Mai ai la îndemână şi o altă alternativă: alege nuanţe contrastante! Dar fii atentă să nu îţi supra-încarci ţinută. Cromatică trebuie să fie una armonioasă, pentru un aspect stilat.
Pantofii sport cu printuri pot merge de minune cu dungi, buline etc., dacă dozezi cu un pic de atenţie culorile, per ansamblu. Pentru o plimbare în parc, pe plajă, la sala de gimnastică sau la întâlnirile cu prietenii, poţi opta pentru espadrile damă înflorate,care negreşit vor contura un look fresh, în pas cu modă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.