Naturaleţea, o calitate pe cale de dispariţie…

Şi când mă refer la naturaleţe, mă refer la absolut toate aspectele. A fi mereu natural cu cei din jur, a fi mereu natural când comunici, a fi mereu natural, indiferent de domeniul în care activezi. Este cu adevărat trist că în ziua de azi ne manifestăm fals, gândim totul din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor ce pot să ni se întâmple.

Cred că un exemplu extrem de bun despre lipsa naturalităţii este dat de oamenii politici. Foarte puţini, cred că îi putem număra pe degetele de la o mână, se comportă natural în orice moment. Restul, îşi gândesc fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare acţiune din perspectiva votului, a lui ce pierd sau ce câştig dacă zic sau fac asta. Pentru cei care urmăresc atent această zonă, astfel de politicieni sunt extrem de uşor de sesizat.

Dar cel mai uşor de apreciat naturaleţea este atunci când o regăseşti la o femeie. O femeie naturală, o femeie care este încrezătoare în ea şi în propriile sale calitaţi nu are nevoie de prea multe retuşuri pentru a reuşi în viaţă. La limita cealaltă stau acele personaje oribile din punctul meu de vedere, femeile de cauciuc sau botox sau silicon.

biancadragusanu

Cel mai la îndemână exemplu pentru acest tip de femei este, cel puţin aşa cred eu, Bianca Drăguşanu. Eu, nici dacă mai plăti cu mii de euro, nu aş putea vreo clipă să mă simt atras de genul ăsta de  femeie. Fără nimic natural în ea, plecând de la fizic şi până la spirit, pare pur şi simplu o gonflabilă care te aştepţi să sară în aer în orice moment.

Ce este cu adevărat trist este că genul ăsta de plastifiate reprezintă un model pentru tinerele din ziua de azi. Nude puţine ori am rămas şocat să văd cum copile de doar 13 – 14 ani se machiază precum o prostituată sau, şi mai rău, aleg stilul vestimentar al unor astfel de personaje.

Ca să nu mai spun că multe dintre ele nici măcar nu ştiu cât fac 2*2, dar visează la primele operaţii de mărire de sâni sau alte retuşuri. Trist, dar adevărat. Problema este, cum contracarăm lucrurile astea?

Cum facem ca în locul plasticului şi a minciunii să apreciem, să scoatem în evidenţă frumosul, naturalul, puritatea? Greu de spus şi de reuşit. Într-o lume în care până şi noţiunea de familie se vrea schimbată în funcţie de pasiunile sexuale ale fiecăruia, normalitatea, naturaleţea, par a fi păcate greu de acceptat şi de înţeles.

3 thoughts on “Naturaleţea, o calitate pe cale de dispariţie…”

  1. Mai bine o barba naturala ca a lui daniel, decat niste buze false :)) ))) Chestie de gust(uri) :D

    Auzi la el… mii de euro… viteazule care esti :D

    Cat timp nu o iei de nevasta, who cares? Fuck it :)) ))))

  2. @ Ionut

    Ti-am mai zis sa lasi vrajeala. :D La ce antrenament ai cu barbosii in sutana, asta e ca un spritz de vara. Nici nu o simti. Sau insensibilitatea antrenata era problema, macho man ce te dai? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *