“Naşul” Radu Moraru…şomer de lux

Păi cum este posibil aşa ceva? Tu, care ai dat atâtea limbi la viaţa ta fundului prezidenţial de se albise, tu care ai dovedit că se poate trăi şi fără coloană vertebrală, tocmai tu să rămâi şomer?

Nu că ar fi de mirare faptul că 10 TV, de fapt un alt Zero TV, nu a rezistat niciun an. Până la urmă, nu degeaba Mircea Badea stă de 7 ani pe post cu un pamflet şi face milioane de euro din publicitate, în timp ce alte zerouri sau labe 1 tv, trăiesc doar din pomana băsiştilor.

basescu-radu-moraru-nasul-zece-tv

4 thoughts on ““Naşul” Radu Moraru…şomer de lux”

  1. Sti ce ma intreb eu ? Oare tipul chiar crede in ce face ?Chiar crede ca va devenii…ceva , cumva , pe undeva ?Doar nu se naste un Pamfil Seicaru in fiecare secunda!Oricum …postul respectiv a fost doar asa ca sa se ma “curete apele” deoarece erau destui ce nu le convenea faptul ca sint nevoiti sa priveasca cum cineva ce-si zice ” ziarist” …”formator de opinie” sta si pupa-n fund pe cine ? Pe Basescu care in viata lui n-a fost in stare de nimic ?Ma refer la perioada de cand este in politica. In afara de a distruge { si sa fi sigur ca n-a facut-o de capul lui} a mai fost in stare de altceva? A…sa nu uit : s-a pricopsit si el si tot neamul sau pentru 1000 de ani de aici inainte…dac-o rezista planeta asta atata!http://www.ionutiancu.ro/wp-content/plugins/smilies-themer/graemlins/nonono.gif

  2. Si Nero se credea mare …justitiar iar ala s-a culcat si cu ma-sa si cu sor-sa ! Asta…ce are de gand oare ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *