Myieftin.ro – mai ieftin chiar nu se poate !

Nu cred că sunt singurul în situația de a sta foarte mult pe gânduri până să se decidă ce produs cumpără și până nu face o comparație între toate ofertele care există pe piață. Indiferent dacă vorbim de cumpărăturile online sau cele din viața reală.

Era o vreme când, odată ajuns la piață, terminam de cumpărat tot ceea ce este nevoie în timp record. Practic, de la prima tarabă. Pentru ca mai apoi, trecând prin alte locuri, să descopăr că puteam face economie și la aia, și la aia…și tot așa.

image

Vremurile s-au schimbat și acum sunt mai chibzuit. Da, știu, economia duduie și politicienii ne asigură că va curge lapte și miere peste tot, dar e bine să ai un pic de cumpătare. Nu se știe niciodată. La fel stau lucrurile și în cazul cumpărăturilor online. Nu te grăbi să faci cumpărături de la primul click și de la primul site pe care te-a dus tastatura. Mai ales că acum ai și posibilitatea de a sta și de a analiza chibzuit și fără limită de timp toate ofertele posibile, întru singur loc: http://www.myieftin.ro/. Un portal unde găsești toate ofertele pe care le dorești, la orice tip de produse dorești: de la îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, la electronice și electrocasnice, decorațiuni.

Un lucru care chiar mi-a plăcut la acest site este faptul că, dacă ai o dilemă și nu știi exact ce să cumperi, poți apela la sfaturile celor din comunitatea Myieftin și îți poți face astfel o părere despre ce voiai să cumperi.

Ca atare, cred că este de bun augur apariția unor astfel de site-uri și beneficiile oferite de ele sunt cât se poate de evidente, mai ales într-o perioadă în care abundă peste tot așa zise ”oferte”, ca să nu mai vorbim de faptul că la noi deja fiecare zi a devenit un veritabil Black Friday pentru siteuri, reușind astfel să bagatelizăm și o idee de marketing extrem de reușită.

One thought on “Myieftin.ro – mai ieftin chiar nu se poate !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *