Moș Crăciun se încalță de la Miniprix

A fost o perioadă în viaţa mea când consideram că a fi forţat să vii la muncă în ţinută office este echivalentul dramei pe care o trăiam la şcoală, cu uniformele lor de 2 bani. Nu vedeam în astfel de acţiuni decât o dorinţă de de-personalizare, de umilire, de creare a unei senzaţii de turmă. Şi cu toate acestea, niciodată nu am scăpat de acest coşmar al tinereţii mele.

Plecând de la premisa asta, aţi fi probabil tentaţi să credeţi că nu am mai purtat în viaţa mea aşa ceva. Ei, tocmai aici e ironia, în cei peste 12 ani de muncă, am avut de-a face numai cu joburi unde a trebuit să adopt o ţinută business, de om serios, nu de hahaleră care îşi pierde timpul prin cluburi şi alte chestii de genul. Aşa se face că am ajuns să am o colecţie de vreo 30 de cravate şi 50 de cămăşi, fiind gata în orice moment să mă adaptez cerinţelor zilei. Asta în condiţiile în care din blugi şi tricou nu m-aş schimba niciodată.

Şi, trebuie să recunosc, a început să îmi placă de mine îmbrăcat la 4 ace, ba, mai mult, chiar şi la birou eram privit cu foarte mult respect, mai ales de colegii tineri, care asociau, voit sau nu, imaginea mea de Botezatu eşuat într-o multinaţională, cu cea de cine ştie ce manager, că doar nu o veni el degeaba îmbrăcat aşa. Ei, bine, cam degeaba am venit. Şi mai amuzantă este reacţia oamenilor dintr-o companie multinaţională când un coleg vine îmbrăcat mai special la birou şi toţi sar speriaţi pe el: “Ai interviu?”

image

Dacă la un bărbat noţiunea de ţinută de birou este una extrem de limitată, nu cred că ai ce mare inovaţie să faci aici, în schimb, pentru mine, o femeie care ştie să se îmbrace office, care ştie să se joace cu ţinutele şi să fie sexy şi senzuală deşi 90% din trupul ei e acoperit, aceasta este o femeie perfectă. Şi mai avem prea puţine astfel de femei, din păcate.

Dar să lăsăm motivele de supărare și să vă spun că eu sunt foarte mulțumit de cei de la Miniprix, locul de unde poți să îți iei orice, de la pantofi cu toc înalt, care dau un aer de senzualitate oricărei femei, până la cele mai comode încălțări cu talpă joasă, bune pentru plimbări lungi sau pantofi cu toc comod, cu care să faci față oricărui eveniment.

Și vă invit să profitați de ei în această perioadă, au niște oferte de îi fac cu ochiul chiar și lui Moș Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *