Modelele mele în online

De mult sunt curios să aflu cum ne alegem modelele, atât în viaţă cât şi în lumea asta 2.0.

Eu de exemplu funcţionez după criteriul următor în alegerea modelelor: să fie cât mai apropiate de interesul meu profesional, să funcţioneze pentru mine ca nişte mentori.

De aceea, modele mele nu fac parte din gaşca de ieşiri la beţie gratis 2.0 şi nici nu îi veţi vedea lansând postulate despre separarea apelor în online. Şi cu toate astea, ei sunt oameni care ţin onlineul ăsta viu, sunt comentaţi, comentează şi cuvântul lor face cât o semnătură scrisă pe un contract de viaţă şi moarte.

Ei sunt:

Moşcalifar: ne mai înjurăm (mai mult el pe mine) :)) ), dar el este omul din online de la care am învaţat cele mai multe lucruri. Şi de la care încă mai învăţ. Nu o să îi placă că l-am menţionat, dar sper sa nu se supere pe mine.

Şuţu – cu el am interacţionat prima dată cu ocazia alegerilor din 2009. Şuţu tace şi face. Şi face din ce în ce mai multe lucruri frumoase..oare dacă separăm apele astea în online, el unde o să intre?

Lilick – ea este doamna dragă a sufletului meu. Lilick m-a susţinut mereu, m-a învăţat că a fi liberal şi aţi mărturisi liberalismul este cel mai de valoare lucru. Şi m-a mai învăţat un lucru: dacă nu ai coloană vertebrală, nu eşti decât un vierme care se târăşte inutil pe pământ.

Tu cum îţi alegi modelele tale în online? Şi care sunt ele?

Dau provocarea asta mai departe către: Brotacus, Motanu, Nighton, Livia, Tulip, Şerban

9 thoughts on “Modelele mele în online”

    1. @fanel: un model te poate ajuta sa iti formezi un stil tu..nu poti sa stii de la bun inceput ce ai de facut…parerea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *