Miticii s-au mutat la Cluj

Să lăsăm dramatismul la o parte. Tot ceea ce s-a întâmplat aseară la Cluj a fost un scenariu jucat la perfecţie.

Regizor şi sponsor: Walter

Actori în rol principal: Bornescu şi Cadu

Scenariul: cum să facem CFR campioană.

Un rol de 2 bani a jucat şi Brad Pitt Tudor, un om ce nu credeam că poate să decadă atât de mult.

Cât despre Cluj şi clujeni – era o vreme când eraţi mândria Ardealului. Acum sunteţi vai de mama voastră. Ruşine !

bornescu-cadu-m-a-amenintat.-i-am-propus-sa-ne-batem-la-vestiare

7 thoughts on “Miticii s-au mutat la Cluj”

  1. Cel mai clujean om din poza e olteanul Bornescu. Iar restul din cei responsabil pentru circ jalnic e un mitic (Felix) – instigatorul de serviciu. Genul asta de oameni trebuie exclusi pe viata din activitate sportiva si sa raspunda penal pentru actiunile lor.

    1. @Alex cunoscand cum functioneaza institutiile ce judeca pe plan sportiv, nu ma astept la decizii radicale, din pacate

  2. Baaaa Iancule !!! Intai intereseaza-te si vezi cine-i avantajat de ” masa verde” …si abia dupa aia sa vi sa zici ceva !Qui prodest mon cher ?! Alexandru Tudor…este evident c-a servit niste interese .De fapt cam de mult vorbeste gura lumii …referindu-se strict la acest meci .Pana nu scapam de Dragomir si de javra ailalta de Sandu si….{ de ce nu ? } de Craciunescu…Pai ai uitat ca aia cereau arbitrii straini ? Oare de ce ? Te-ai intrebat ?De aia am spus eu nu o data ca sportul in general si fotbalul in special au devenit doar un mare bussiness .Adica tot ce se intampla este dictat de niste …interese .Ce spectacol sportiv ce….rahat ! BANI , BANI si iar…BANI !

  3. @marian bani care vin de la prosti ca mine..care ar da orice sa vada si ei un meci de fotbal cap coada.. :cuckoo:

  4. Crapa fierea in mine sa vad meciul ! Si de regula …asta era meci de meci . Asta este azi ce era o data , de mult cand eram prost si nu stiam ce stiu azi , Dinamo -Steaua .Bornescu si Cadu si mai ales Alexandru Tudor { culmea ca taica-su mi-a fost bun amic in urma cu ceva …ani !}daca-i impusti de cate zece ori…este prea putin !

Leave a Reply

Your email address will not be published.