Mihaela Rădulescu, loialitatea ei faţă de Casa Regală şi erecţii

Se vorbea de ceva vreme despre posibilitatea ca Mihaela Rădulescu să fie decorată de Casa Regală a României. Am crezut că este o glumă proastă.

Chiar şi astăzi, după ce Casa Regală confirmă decorarea ei, sper ca totul să fie doar o glumă nereuşită. Pentru că nu aş putea să înţeleg ce a făcut Răduleasca de a meritat o astfel de onoare.

Asta deşi explicaţia Casei Regale este:

“Decoraţiile au fost oferite pentru “loialitate faţă de Rege şi Familia Regală, faţă de principiile şi valorile Statului român, în dimensiunea şi legitimitatea sa istorică”.

Singura loialitate a acestei piţipoance mass media este faţă de erecţiile tuturor celor care au avut-o în patul lor..şi sunt destui…

1339885803miha (1)

6 thoughts on “Mihaela Rădulescu, loialitatea ei faţă de Casa Regală şi erecţii”

  1. E o poză mai veche…acum timpul a mai lucrat…
    Probabil Casa Regală are în legătură cu Răduleasca „interese penibile” cum îmi sugera un cunoscător. Oricum cu vârsta începi să te întrebi ce-o să-ți scrie pe cruce…sau cât de pompos îți va fi necrologul.

    1. @vasile pop gestul Casei Regale este de-a dreptul socant. Pentru ca amesteca aceasta institutie nobila in mizeria de zi cu zi., E ca si cum patriarhia ar decora-o pe Alina Plugaru

  2. De “Alteta sa regala Principele …consort ” radu Duda a auzit cineva ? Fost ” actor ”{ un cabotin dupa umila mea parere } ce a fost distribuit in cateva roluri de second hand si care a fost invitatul Muhaelei Radulescu-Tiganu pe vremea cand abia incepuse sa ”faca” televiziune inpreuna cu …printesa…consoarta sa .Si datorita acelor invitatii Alteta Sa Radu Duda a primit gradul de COLONEL al Armatei Romane , a fost ”bagat” la Colegiul National de Aparare …si-n plus de asta s-a ales cu o suma frumusica de gologani pentru a face lobby Romaniei…pe unde umbla el pe atunci …suma de care NICIODATA n-a dat nimanui socoteala .Atunci de ce ne mai miram ca Mihaela Radulescu-Tiganu si cum o mai fi chemat-o….ar fi posibil sa fie decorata de Casa Regala !? Dovada ca prostitutia :satansmoking: se practica si la …case mari . :thumbdown: Parca pe timpul guvernarii lui Adrian Nastase se intampla asta …cu gologanii, cu gradul ….stii cand se dorea neeaparat ca Romania sa fie acceptata in NATO .Sa sti frate Iancule ca n-ar fi nici o mare minune daca Patriarhia ar decoara-o pe Alina Plugaru :whatever: ….La cat de ”buna” este….si cat ”bine ” a facut la multi…Adevarata crestina coane …ce vrei !? O…..sfanta ,aproape ca Maria Magdalena ! :shake:

Leave a Reply

Your email address will not be published.