Mie imi pasa de sport, prea mult !

De cateva zile, lumea fotbalului autohton tipa ca din gura de sarpe prin vocea sefului LPF, Mitica Dragomir, si a presedintelui FRF, Mircea Sandu, in legatura cu niste scrisori de amenintare primite de cei doi…Fenomenul s-a suprapus peste sarbatoarea centenarului Federatiei.

Lucrurile nu s-au limitat la aceste 2 scrisori….masinile lui Marius Niculae, Bogdan Stelea si Maftei fiind si ele vopsite cu acelasi mesaj: “Mie imi pasa de sport, prea mult !”…

Pana la urma, ce poate fi amenintator intr-un astfel de mesaj? Nimic….E dreptul nostru ca si consumatori ai acestui produs numit fotbal, sa ne exprimam, iata, intr-un mod non-violent si simbolic, nemultumirea fata de ceea ce a ajuns acest sport acum: paravanul unor interlopi, care isi spala banii, isi regleaza conturile, pacalesc statul in jurul unor nume de referinta ale sportului rege…

Ca atare, eu unul ma alatur acestui mesaj, si va invit pe toti sa faceti acelasi lucru – postati pe blogurile voastre, pe site-urile voastre, de ce nu, chiar si in locurile publice, mesajul acesta.

Poate asa vor avea macar bunul simt de a realiza ca nu sunt chiar de capul lor in aceasta lume….iar decontul trebuie sa vina la un moment dat.

Update 1 – se pare ca aceasta este o campanie de marketing marca GSP (www.gsp.ro) . Este exceptional..daca intr-adevar zvonurile se confirma…Tolontan si baietii nu au rivali pe piata, din acest punct de vedere….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *