Mi-am cumpărat plase de insecte din magazinul online pvcmag.ro! Cum m-au ajutat să dorm mai bine (P)

A venit căldura, iar odată cu ea au reapărut și țânțarii. Am zis: “gata, am nevoie de plase pentru insecte” și am apelat la magazinul online pvcmag.ro Vreau să vă povestesc în acest articol despre cum m-au ajutat!

Cu siguranță recunoști frustrarea micului țânțar care nu-ți dă pace în timpul nopții. Odată cu venirea căldurii, multe persoane (inclusiv eu) preferă să doarmă cu geamul deschis pentru a simți briza nopții. Te întinzi în pat și începi să te relaxezi, iar somnul începe să-ți dea târcoale. Greierii cântă serenadele lor tipice, plăcute, iar pe stradă nu e nici țipenie de om, așa că este liniște. Bzzz. Mă întreb de ce nu am pus din timp plase insecte.

Alung țânțarul. Bzz. Îl alung din nou.

Timpul trece, iar eu căutam alternative

Prima mea opțiune a fost să apelez la soluții temporare pentru a scăpa de țânțari. Deja este miezul nopții, iar corpul meu tânjea după odihnă. Totuși, perseverez și găsesc în casă pastile pentru dispozitivul anti-țânțari, doar că sunt uscate sau expirate. Cât timp am cotrobăit prin casă, ceasul bate înspre ora unu.

Încerc altceva – sigur am lăsat în cutia cu medicamente și spray-ul anti-țânțari, așa-i? Odată ce am ajuns la fundul cutiei și spray-ul nu a dat nici un semn că a exista vreodată nici în restul casei, încerc încă ceva. Se spune că a treia oară e cu noroc, însă vă zic din start că sunt ghinionist. A treia mea variantă a fost fumul, deoarece am auzit că alungă țânțarii.

Pun liniștit un bețișor parfumat să ardă lângă capul patului și mă bucur, în sfârșit, pe la ora două, de liniște. Metoda a funcționat. Bzz. Bzz. Bzz… Mă trezesc și văd că bețișorul a avut efect doar cât timp ardea. Mi s-a pus capac. Buimac de somn, am căutat plase de insecte pe telefon. Așa, am dat de magazinul online pvcmag.ro.

Comenzile de la ora trei dimineața

Sunt un om impulsiv, iar de aceea nu am mai așteptat să comand plase pentru insecte de la PVCmag. Am introdus înălțimea și lungimea geamurilor (da, am stat să le măsor în toiul nopții – știți vorba “foaie verde băț, n-ai de lucru, fă-ți”?) iar apoi am plasat comanda.

După o zi, două, a ajuns curierul. Vă spun sincer, m-am simțit ca în copilărie, când deschideam cadouri de la Moș Crăciun, doar că mult mai bucuros. Așadar, le-am despachetat, numai că nu știam cum să le montez, așa că am apelat la meșteri.

Acum dorm liniștit!

Povestea are un final fericit. Odată montate, plasele de țânțari au fost ceea ce aveam nevoie. Sunt produsul perfect pentru mine și sper să fie și pentru tine, deoarece nu cred că am cunoscut pe cineva care ar spune că îi place să fie deranjat de bâzâitul țânțarilor. În plus, nu mai arăt ca un dalmațian a doua zi dimineață. Cum s-ar spune, am împușcat doi iepuri dintr-un foc: am scăpat de țânțari și am eliminat riscul de a contracta vreo boală de la ei peste noapte.

Așasadar, sper să nu treci prin aceeași poveste ca și mine, ci să sari direct la final: la comanda plaselor de insecte de la PVCmag!

Contact:

contact@pvcmag.ro

0791 241 288

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *