Mesaj pentru Ungureni, Nicuşori, jeguri portocalii: Piaţa Universităţii nu e a voastră !

Privesc cu scârbă toată zbatere asta a jegurilor portocalii. Mai este puţin şi chinul lor se va termina. Sunt ultimele zile şi ore ale celui mai mare rău pe care l-a avut ţara asta, regimul Băsescu.

S-a pornit maşinăria portocalie de strâns lumea la mitinguri. De la Ungureni care vin îmbrăcaţi în alb la miting, la Nicuşori care cheamă la apărarea democraţiei (este incredibil ce zâmbet am pe faţă când văd cum martorii lui Dănuţ îl imploră să nu se dea cu PDL), cu toţii încearcă să relanseze ideea unei continuări a Pieţei Universităţii.

Am un mesaj pentru ei: Piaţa Universităţii nu e a lor ! Piaţa Universităţii a celor care în ianuarie, din primele clipe au strigat: Jos Băsescu ! Jos cu Anastase, Blaga, Boc şi Udrea !

Nicuşoare, când tu stăteai la mami în cameră şi te uitai la ce se întâmplă în Piaţă, noi eram acolo tocmai pentru a cere ce azi se întâmplă: căderea regimului Băsescu şi a mizeriilor ce îl susţin. Tu eşti doar fantezia retardă a lui Naumovici !

În altă ordine de idei, sper că toţi cei care am fost în ianuarie în Piaţă vom fi şi de azi acolo. Se anunţă avalanşă de putoare prin zonă, trebuie să facem curăţenie !

2012_01_16_proteste_bucuresti_17

9 thoughts on “Mesaj pentru Ungureni, Nicuşori, jeguri portocalii: Piaţa Universităţii nu e a voastră !”

    1. @somnul ratiunii nu vreau sa apar nicio fantana. vreau un oras modern in care sa traiesc..ia-l pe nicusor si leaga-l de fantana cu dresurile masii:)

  1. “Ti se par cumva diferiti USL-istii de PDL-isti?”

    In atati ani de guvernare PDL nu a reusit sa se compromita atat de tare cum PSDNListii in 2 sptmni.

    Imi pare rau de PNL.. nu o sa se mai spele de responsabilitea aducerii a Tovarasilor ..back.. la guvernare.

  2. Care-i totusi legatura directa dintre Naumovici si Nicusor Dan? Unde il implora pe Nicusor Dan cineva sa nu se dea cu PDL? Nu de alta dar votandu-l pe Nicusor pe care-l cunosc in mod direct de mai bine de 6 ani as putea sa fiu inclus si eu la capitolul “retard”. Macar sa stiu mai exact de ce.

  3. Ba Iancule da’ Stere Gulea …ala ce dracu’ cauta acolo ? Cum dracu au cazut astia in plasa lui MRU ? Ce vor astia sa reinvie Piata Universitatii ? Astia care nici macar n-au calcat pe acolo in ’90 din martie pana in 13-15 iunie ?!! Si Nicusor Dan asta, nu manca cacat ca este …independent ? Acum s-a aliat cu …MRU, adica cu …Basescu , adica cu javrele ?Atunci trebuia sa candideze din partea ecologistilor …daca tot ai plac javrele ! :satansmoking: Ce dracu se vor face astia daca Ponta va dovedii ca si-a luat doctoratul …pe bune ? Crezi ca va venii careva din ei sa serveasca o muie doar de dragul lui…Basescu ? Asta fireste daca nu sint….inregimentati politic , daca fac parte doar din ” societatea civila” asa ca Mircea Toma…alta javra ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *