Merită şi ea o minune?

De când am intrat eu în online am descoperit oameni minunaţi, suflete speciale, care au făcut atâtea minuni pentru alţi oameni care au avut nevoie de o mână întinsă pentru a spera din nou la viaţă.

Cazul pe care vi-l aduc acum la cunoştiinţă este unul mai special, dar e vorba tot de un suflet…unul care, dacă ar fi sănătos i-ar fi devotat oricărui dintre noi, s-ar comporta ca un prieten de nădejde şi un apărător al familiei sale.

Este vorba de o căţeluşă, poza de mai jos. Ea suferă foarte mult, povestea ei este tristă, dar vă las să o răsfoiţi, înainte să vă spun exact de ce am nevoie de voi, oameni minunaţi.

Caţeluşa a fost salvată de un sufleţel dulce şi special, care e un fel de inger păzitor al acestor animăluţe. O gasiţi pe twitter sub idul de: Liz_B

“Stiu ca nu toata lumea isi pleaca sufletul la necazul unor semeni, stiu ca in ziua de azi tuturor ne este greu, dar cu toate astea inca mai am speranta ca multi dintre noi nu am uitat sa fim adevarati oameni.

Cu speranta cred ca multe cazuri grave se pot rezolva, ca multi dintre noi am pus si vom pune mana de la mana inspre ajutorarea unor persoane ce se lupta pentru viata lor.

Pentru prima data in viata mea cer ajutorul financiar unor oameni pe care nu-i cunosc. Nu pentru mine, ci pentru o catelusa nenorocita de niste persoane ce si-au pierdut umanitatea.

Era unul dintre cainii ce ” pazesc ” Metro Militari, pana cand, cineva a lovit-o, iar picioarele din spate au paralizat. Dupa cateva zile in care s-a tarat pe cimentul din parcare, am gasit-o speriata pe o bucata de iarba, cu rani urate la picioarele “moarte”. Primul medic ce a consultat-o, a fost pesimist,fara vreo investigatie mai amanuntita. Dar, datorita unei doamne minunate, Anda Murgu, care de ani buni salveaza si ingrijeste animale cu probleme, am ajuns la Happy Pet, unde atitudinea medicilor fata de catelusa a fost una plina de speranta. I-am facut 2 radiografii, pe care se vedea o fisura la o vertebra care prezinta si o rotatie. Coloana nu e zdrobita, desi nu este prezent niciun reflex la picioarele din spate.

Ca aceasta catelusa plina de viata sa nu ajunga intr-un carucior, sau mai rau, ar fi nevoie de un RMN pentru a se vedea daca maduva i-a fost afectata, si apoi de operatie.

Iar intr-un mod ciudat, un RMN de animal costa mai mult decat unul pentru oameni. Da, cand ne-am dezvoltat ca rasa, am uitat ca suntem inconjurati de cei mai buni prieteni si ca poate, candva, unul dintre ei va avea nevoie de un astfel de ajutor.

800 de lei era nevoie pentru salvarea acestei cateluse, peste care Dumnezeu a suflat mai multa ratiune decat peste cel ce aproape a omorat-o. 200 deja i-am dat eu, asa ca mai raman 600.

Va rog si va multumesc anticipat, daca aveti cum, sa donati o suma cat de mica, 10 lei, cat este posibil, poate se aduna ceva in pusculita pentru RMN. Poate chiar pana sambata, cand ar trebui afectuata aceasta investigatie.

Puteti merge direct la cabinetul unde este cazata de vineri seara, adica la Happy Pet, strada Ion Neculce nr. 67, poate chiar pentru o mangaiere , sau puteti intra pe blogul Andei Murgu, http://andanimals.eublog.ro/ unde gasiti butonul magic si salvator de ” Donate”.

Va multumesc si sper sa nu va fi amarat cu aceasta sfioasa cerere.

Bucur Corina

bucurcorina24@yahoo.com – In cazul in care mai este nevoie de alte informatii.”

Vă muţumesc din suflet tuturor pentru  gestul minunat pe care ştiu că îl veţi face. Şi vă rog dacă puteşi să şi promovaţi acest caz. Avem nevoie de cât mai mulţi oameni alături de noi.


One thought on “Merită şi ea o minune?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.