Martiriul lui Udrea

Spectacol mai dizgrațios ca cel pe care îl prestează Elena Udrea în aceste zile, rar am mai văzut. Deși, vorba ceea, arestați am tot avut, și din aceia cu greutate. Bine, excludem prima condamnare a lui Adrian Năstase și reclama sa la Burberry.

Știind cât se poate de clar că zilele până la momentul arestării nu mai sunt multe, Udrea încearcă să își construiască imaginea unui om persecutat, a unei victime, a unui înger demonizat pe nedrept de oameni răi, foarte răi. Trăiește într-o lume imaginară, într-o lume în care toți i se prosternează.

elena-udrea-0_01295100

Realitatea este cu totul alta. Elena Udrea este cel mai infect produs politic al ultimilor 25 de ani. O femeie de moravuri ușoare, o femeie care și-a construit cariera politică drept pupila de sub biroul comandatului de navă, împroașcă cu mizerie și noroi în jurul ei, într-o încercare disperată de a-și salva pielea. Sau de a mai negocia ceva cu cei pe care îi are la mână. Știți cu ce o imaginez eu zilele acestea pe Udrea? Cu un gândac pe care l-ai strivit și care în jurul său lasă acea imagine dizgrațioasă, de mizerie.

Soluția? Iei mătura și fărașul și îl arunci la gunoi. Cam asta trebuie să facem noi și cu genul acesta de personaje. România trăiește șansa unui restart politic, moral. Ar fi păcat să îl ratăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.