Marsul anormalitatii…

Nu o sa insist prea mult pe subiectul asta…e un subiect care imi produce o scarba greu de imaginat si asta desi sunt un om tolerant.

Pentru toti cei care va bateti in piept cu toleranta voastra fata de acesti oameni bolnavi, un singur lucru vreau sa va intreb: imaginati-va ca ajungeti acasa si aveti socul de a vedea cum baiatul vostru se joaca cu “inteligenta” colegului de clasa…ce mai face toleranta voastra atunci?

Traim vremuri triste in care anormalul, ridicolul sunt ridicate la rang de firesc doar din dorinta de a fi altfel. Eu nu sunt de acord cu asa ceva si niciodata nu imi voi manifesta toleranta pentru astfel de oameni.

Si ca sa incheiem in tonalitati amuzante, macar daca exista homosexualitate pe lume, sa fie numai lesbianism:)) ):P

3 thoughts on “Marsul anormalitatii…”

 1. Dar tu? Ce faci TU daca ajungi acasa si-ti gasesti baiatul asa? Asta daca ai copii; eu am.

  Il dai afara din casa? Il bati cu pietre? Il dezmostenesti?

  Sint foarte putini oameni care devin homosexuali din deviationism sau mai stiu eu ce. Majoritatea se nasc asa. Io zic sa-i alergam si pe cei nascuti cu poliomelita sau cu un picior mai scurt.

 2. @Daniil: multumesc pentru vizita pe blog, inainte de toate. Cat despre comparatia dumneavoastr, este atat de deplasata incat nici nu cred ca as avea ce sa raspund. cei nascuti cu poliomielita, cei bolnavi si suferinzi se lupta tot timpul sa se vindece. observati vreo urma de incercare de a se vindeca din partea acestor tristi?

 3. Cu placere. Sint studii de specialitate (adica pe bune, nu ale savantilor crestini) care arata diferente la nivel structural prezente in creierele celor cu aceasta orientare. E, daca vreti, un ceva in minus la nivelul hipotalamusului. Nu-i operabil, nu e tratabil medicamentos. Cu alte cuvinte nu e nimic cu care sa poti lupta.

  Asa ca aici aveti dreptate, comparatia cu poliomelita sau un picior mai scurt e fortata. Alea se pot rezolva.

  Revin deci, eu am copii si mi-am pus intrebari de genul asta. Dumneavoastra aveti? Daca da, ce ati fave daca v-ati gasi baiatul cu altul in pat? Daca nu, la ce bun exemplul, de vreme ce nu aveti idee cum simte un parinte?

  Si inca o intrebare, in aceeasi idee, dar numai daca aveti idee ce simte un parinte pentru copilul lui: Daca ati avea copil homosexual, ce ati simti cind ati citi chestii gen “niciodata nu voi simti toleranta”?

  Sint ateu, vad ca blogul Dvs abunda de chestii religioase. Si ma doarte sufletul s-o spun, dar degeaba dati citate din biblie daca nu v-ati insusit dumneavostra in primul rind bunatatea si intelegerea fata de ceilalti. Sau scrie undeva ca se aplica numai la albi heterosexuali ortodocsi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *