Manafule, ce zici de un transplant de demnitate?

Blogosfera românească chiar pute. Nu e o problemă a mea, nu e doar o percepție proprie, e o realitate. Mare parte din acești oameni care funcționează în acest spațiu o fac pe principiul grupărilor de interlopi care au acaparat această țară. Trag unul pentru altul, se protejează, îi amenință pe cei care încearcă să le spargă gașca și fac tot ce se poate să fie ei cei care controlează, mai ales din punct de vedere financiar, tot ce mișcă.

Liderul de facto al acestei adunături de nevertebrate este Manafu.

Vă aduceți aminte povestea cu Dorombach? A vuit internetul de o părere a omului, greșită, fără îndoială, dar o părere personală. Piticu a fost pur și simplu linșat. Toate lăturile care au curs la adresa lui ar inunda Câmpia Română.

image

Weekendul ce tocmai a trecut am mai avut parte de un eveniment interesant. Unul din triștii ce populează gașca de care vă vorbeam mai sus, Mariciu pe numele lui (treceți peste, există și oameni pe care îi cheamă Mariciu) a furat un puf de la petrecerea unde era invitat, în calitate de pișcotar pe care îl poți satisface cu 50 de bani (da, ca pe postacii lui Udrea), și s-a mândrit cu asta pe toate rețele sociale.

Zeul manafic s-a trezit din adormit și i-a dat o bătăiță mică la funduleț, dezicându-se total nu atât de furt, ci de faptul că te lauzi că furi. Și a scris omul, așa, ca din suflet. Numai că a durat puțin existența sufletului la Manafu, articolul fiind foarte repede șters.

O fi pupat Mariciu, o fi lins..cine știe…

image

Cam asta este dubla măsură în onlineul de la noi. Cam așa funcționează găștile de interlopi de pe aici. Oameni care oferă doar non valoare, dar la câtă prostime îi urmărește, se cred zei. În altă ordine de idei, feriți-vă de ăștia. Ori vin și vă violează ori vă fură tot din casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *