Manafia e noua “Maximia” pentru Vodafone

De multe ori râdem şi glumim despre aşa zisele relaţii dintre bloggerii mari, despre cum se acoperă ei unul pe altul. A apărut #manafia în spaţiul twitteristic, mai în glumă, mai în serios ave şi un Godfather al acestei construcţii.

Dar dincolo de glume, rămâne tristeţea că dacă îi dezbrăcăm pe aceşti oameni de toate secretele lor, mizeria va mirosi atât de urât că nicio tonă de parfum Farmec nu o va anihila.

Să luăm următorul exemplu:

Costi Rogozanu scrie aici un articol dur legat de o posibilă asociere a unui important brand multinaţional, Vodafone, cu unul din candidaţii independenţi la Primăria Bucureştiului, vorbim aici de Nicuşor Dan. Citiţi textul integral la Costi, eu vă redau doar ipotezele lui:

  • Vodafone votează cu Nicuşor Dan
  • reclamele seamănă doar pentru că toate mesajele venite de la clasa de mijloc (aia superioară) sună la fel: ei sunt buni, restul îs răi
  • reclamele seamănă totuşi prea mult pentru că un voluntar de la Vodafone îl ajută pe ND
  • ce zice Orange?
  • pur şi simplu ăia de la Vodafone au simţit un potenţial în discuţiile noastre pro-contra Nicuşor şi au speculat momentul

Personajul despre care vorbeşte Rogozanu este deja arhicunoscutul Manafu.

Ca la un semn, gruparea de comando se activează. Şi încep:

Birta:

image

Nu ai ce să îi ceri. Omul acesta este exemplul clar al parvenitului jegos, care linge unde scuipă, care nu are niciodată curajul de a aborda un subiect sensibil la modul serios, temându-se probabil că nu va mai avea apoi acces la finanţe. Şi Birta fără bani este ceea ce oricum a fost mereu: un zero barat.

Zosnicul:

image

Pentru unul care a lins la greu dosurile portocalii, bunul simţ a încetat de mult să mai fie o necesitate. Ca atare, a ajuns să îi suspecteze pe toţi că sunt nevertebrate ca el.

Dacă mai căutaţi, sigur mai găsiţi exemplare care au aceeaşi abordare. Vă mai dau unul aici.

Ce face Manafu în timpul ăsta? Se plânge de un link.

În toată agitaţia asta a manafioţilor, rămân nişte întrebări la care nu am primit încă răspuns. Cât de adevărate sunt cele spuse de Rogozanu?

Şi mai ales: de ce tace Vodafone România? Au trecut mai bine de 24 de ore de când un jurnalist cunoscut acuză această multinaţională de ingerinţe nepermise în campania electorală. Acuzaţia, extrem de gravă, trebuie lămurită în cel mai scurt timp. Iar multe dintre răspunsuri sunt la Vodafone.

8 thoughts on “Manafia e noua “Maximia” pentru Vodafone”

  1. Am crezut ca zici doar asa…d’al dracului ! :satansmoking: Sincer…chiar imi placea de el….ca bloggar nu-ti inchipuii altceva ! :shake:

  2. @marian zi-mi si mie..ce anume place la tipul asta ca blogger? ca nu regasesc nimic deosebit in scritura lui.bine, posibil sa fiu eu chior:D

  3. Eu n-am intrat niciodata sa comentez ceva pe blogul sau insa al mai citeam cateodata si imi placea modul in care facea comentariile si mai ales cum raspunde celor ce comentau vreun articol d’al lui …si serios si la misto…dar la obiect .Sincer initial al credeam doar un tip ce s-a pricopsit prin mintea sa stralucita , in a face …bloggareala , prin invitatiile la Striblea in emisiuni , …{ca doar nu-l chema ala fara sa-i dea ceva si lui acolo } si mai ales credeam ca-i un CREIER IN DOMENIU IT .Pe bune , am crezut ca-i vorba doar despre invidia bloggarului din tine…ca ala are nu stiu ce punctaj iar tu…nu !Am crezut ca …d’al dracului te iei de el …Deci scuze frate Iancule ! :beer:

  4. @marian nu ai de ce sa iti ceri scuze, Marian, doamne feri. Cat despre invidie, nu am de ce. Facem lucruri diferite in onlineul asta: eu cu de toate, eu cu politica mai mult. Si mie mi-a placut de el la inceput, ieseam la evenimente, ne salutam…acum, cred ca ar fi imposibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *