Mai poate fi Tăriceanu o alternativă în PNL?

E greu de spus. Călin Popescu Tăriceanu are rolul său bine definit în istoria PNL. Este cel care a reușit să țină acest partid pe linia de plutire într-o vreme în care Băsescu ar fi făcut orice să ne vadă dispăruți de pe scena politică.

Este unul din cei mai buni prim miniștri din istoria post decembristă a acestei țări. Rezultatele economice o arată. Este și primul politician care a sacrificat scorul electoral al partidului, refuzând să pună în practică o măsură legală populistă, care ne-ar fi aruncat în haos, mă refer aici la creșterea salariilor profesorilor.

Dar toate acestea sunt trecut. Prezentul este altul acum. Și nu știu cât de favorabil îi mai este. Părăsit de foștii săi parteneri, Chiliman și Moisescu, care s-au dus lângă ăla mic cu capul mare, Călin Tăriceanu se mai bazează doar pe prietenia nedisimulată din partea lui Ludovic, și cam atât.

2014 este ultimul an cu Antonescu președinte al PNL. Indiferent de cum se va termina lupta pentru Cotroceni. Și dacă va dori să revină în fruntea partidului, Tăriceanu va avea de luptat cu Iohanis. Interesantă bătălie.

calintariceanu

6 thoughts on “Mai poate fi Tăriceanu o alternativă în PNL?”

  1. Tariceanu nu prea mai are ce cauta acolo! Aveti nevoie de un lider care sa fie respectat si sa aiba oameni loiali, dar si el sa fie bine intentionat si PREGATIT!!!! Din pacate nici Crin nu este acel om de care are nevoie PNL-ul. Crin e mai repede un bun orator si executant decat in luminat care sa ofere indrumare si ghidaj pentru un partid… Cine vrea sa fie lider in PNL trebuie sa citeasca filosofi asiatici( vezi aici Confucius si altii) ca sa inteleaga cu adevarat ce trebuie sa faci pentru a putea conduce un popor/un partid/o tara pe un DRUM BUN!

  2. Pentru un barbat ce a fost insurat d e 4 { patru }ori , iar cum s-a insurat a 5-a {a cincea } oara sigur ca da ,Calin Popescu Tariceanu nu poate fi ci , ESTE o alternativa pentru PNL : la cate curve exista prin partidul respectiv { de ambele sexe } , nu ma-ndoiesc de faptul ca le va face fatza !!!!!!!

  3. Auzi frate Iancule dar…la Traian Basescu nu v-ati gandit ? Macar pana va pune PNL-ul pe picioare ca pe butuci …. l-a cam pus Antonescu !!!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *