Like-ul ca o minune !

O să preiau direct articolul de pe blogul lui Andi Moisescu, a sintetizat foarte simplu ce avem de făcut.

Atât mai spun: gândiţi-vă câte likeuri aţi da de-a lungul timpului fără ca ele să aibă o însemnătate anume. Acum e altfel, like-ul fiecăruia dintre noi poate produce Minunea Crăciunului pentru nişte suflete de îngeri !

Salvăm Crăciunul?

Luni seară, cei peste 100 de copii adăpostiţi de părintele Tănase, în aşezământul de la Valea Screzii, au luat cina, şi-au băut compotul de pere, şi-au spus rugăciunea de seară, care să îi apere de relele de peste noapte. În clubul de joacă de deasupra bucătăriei au rămas la uscat decoraţiuni din gips făcute de mâini mici de copii, pe care voiau să le vândă duminică, la Bucureşti.

Patru ore mai târziu aveau să se trezească speriaţi. Clădirea în care se aflau bucătăria, sala de mese şi clubul de joacă era în flăcări. Cu decoraţiuni de Crăciun, cu jucării, cu cărţi, cu farfurii cu tot. Era 4 dimineaţa.

În câteva minute, cele două case de lângă clădirea în flăcări s-au golit. Copiii au fost duşi la loc sigur, într-o casă departe de incendiu.

Gândul şi Ştirile Pro TV au decis să înceapă din această seară campania Salvează Crăciunul. Vă chemăm pe toţi să faceţi un gest cât se poate de simplu. Intraţi pe pagina specială salveazăcraciunul.ro şi daţi-i Like de pe contul vostru personal de Facebook. Sponsorii campaniei, Fundaţia Vodafone, Alico România şi Volksbank dau pentru fiecare Like câte un euro pentru copiii din Valea Screzii şi Valea Plopului. Vizitaţi şi pagina specială de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.