Legea apei chioare – marca Birta

M-am plictisit să văd cum prostimea nu se satură să ia de la China Birta non stop.

Mai nou, zeul onlineului românesc e implicat într-o campanie de mare angajament, prin care cică va schimba radical viaţa oamenilor care beau apă.

Şi uite aşa promovează el brandul Aqua Carpatica, probabil pe bani buni, căci la cum vinde tot ce se apropie de el, nu are cum altfel.

Ce zic ăştia de la Aqua Carpatica, găsiţi aici.

Ce spune Constituţia despre modificarea populară a unei legi, sau despre introducerea unei legi noi, vă spun eu aici:

“ Articolul 74: Iniţiativa legislativă
(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care işi manifestă dreptul la initiaţivă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele tării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.
(2) Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea.”

Bun. Acum un mic istoric: nici măcar propunerile legislative cu adevărat serioase, precum modificarea Constituţiei, a Legii electorale nu au întrunit numărul necesar de semnături. Şi asta cu nişte campanii extrem de serioase.

Dar nu-i bai. Voi luaţi de la Birta. Într-o zi poate vă dezmeticiţi. Între timp el o să îşi numere în continuare banii pe spatele proştilor.

5 thoughts on “Legea apei chioare – marca Birta”

  1. Asta nu-i ” Chinezu ” ?Pe bune …chiar este pricopsit asa cum de altfel am si auzit ? Adica s-a pricopsit de pe urma….bloggului ? Nu credeam ca este posibil…de fapt …chiar ca nu-mi dau seama cum dracu se face asata …poate-mi explici matale.O seara buna in continuare. :beer: Pe la mataluta mai ploua ? La mine in Berceni atras doua reprize…de ziceam ca ma-neaca dar…dupa sa vezi ce frumos miroase in curte si pe strada { ca avem asfalt de asta toamna} si mai mult , mai au putin si inverzesc si pomii. :beer: :satansmoking:

    1. @marian s-a imbogatit de pe urma blogului si a lipsei pricipiilor. acum incearca sa linga niste bani si de pe la noi, de la pnl. si aici a plouat, dar mai ciudat a fost cerul…

  2. Chinezu e un tip extraordinar, si oamenii de genul asta vor avea intotdeauna si critici la adresa lor. Cam asta patesc oamenii care incearca sa schimbe ceva, din pacate.
    Il cunosc personal pe Cristi si stiu ca tot articolul asta e un mare bla bla la adresa lui. Probabil ca n-or sa puna botul decat aia care nu stiu despre ce e vb :)

    1. @Ana fiecare cu propria sa opinie. Si eu il cunosc personal pe birta. mai jos decat e acum nu il pot vedea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *