Le simţiţi frica?

Mizeriile au intrat in şoc…reacţionează haotic..opresc microbuzele cu manifestanţi..au declarat alertă de gradul 0 în Bucureşti şi Ilfov şi 0 în restul ţării. Încearcă prin toate căile să îşi ţină parlamentarii sub control..numai că nici aici lucrurile nu mai par atât de sigure…unpr-iştii se dezic din ce în ce mai mulţi de poziţia trădătorului de Oprea. Nici UDMR-ul nu cred că va fi sută la sută cuminte.

Aşa că totul depinde de noi mâine…trebuie săfim cât mai mulţi în stradă…când vom striga noi să se cutremure Casa Poporului..să îi facem să înţeleagă că iadul e aproape….

VENIŢI MÂINE SĂ NE LUĂM ROMÂNIA ÎNAPOI !!!!!!

3 thoughts on “Le simţiţi frica?”

  1. Ok, cade guvernul, sa zicem. Guvernul nou, ala proaspat, ce o sa le dea astora care ies in strada? Si de unde?

    Ca sa nu mai spun ca am auzit azi la radio cea mai tare faza (unul de pa PSD, nu mai stiu care ca oricum toti sint la fel: “Sa dam guvernul jos si vedem noi pe urma”. Am tras pe dreapta sa pot ride in voie, cit de bou trebuie sa fii sa spui asa ceva? Si cit de inconstient?

    Intrebarea de baza ramine insa aia cu ce o sa le dea si de unde. Si cine o sa plateasca la final?

  2. NOI CEI CARE AM CASTIGAT LA CEDO ,AM DEMONTRAT CA UN POLITIST UN PROCUROR SI UN JUDECATOR SUNT CEI MAI PERICULOSI INFRACTORI AI SOCIETATI,PENTRU CA AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA,SA FIE ARESTATI DE URGENTA.
    VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747 :ban:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *