Laşul portocaliu

Aşa cum spuneam aici, astăzi, la propunerea lui Mordechai, ar trebui să fie ziua portocaliilor pe blogurile noastre.

O zi în care să lăudăm măreţele împliniri băsiste, în care să îi cântăm de dulce păsăricii ministresei de Udrea.

Eu unul nu am puterea să scriu aşa ceva. Ca atare, am lansat în eter invitaţia către toţi postacii portocalii, să scrie un guest post la mine pe blog. Oricât de limbişti şi penibili ar fi fost, nu aş fi cenzurat nimic.

Dar mizeriile portocalii sunt bune doar să înjure, să comenteze la comanda venită din Modrogan. Şi cam atât.

galeata

Sursă foto: aici.

6 thoughts on “Laşul portocaliu”

  1. Ai si tu pretentii prea mari de la lingaii portocaliilor.La ora actuala si lor le e rusine sa spuna ca sustin pedeleul.Singurul lucru pe care-l mai fac ei e sa critice USL pe unde apuca. N-ai vazut ca nici n-au fost in stare sa organizeze o manifestare publica de sustinere a partidului lor!? Tot lansau apeluri pe Facebook pentru asa ceva numai ca rezultatele au fost si sunt zero.Si ca dovada a penibilitatii lor supreme,singura data cand acesti postaci au fost in stare sa iasa in strada A FOST PENTRU APARAREA ONOAREI FUNDULUI LUI BOC:)) !

    1. @cristi pai asta e problema cristi. ca atunci cand actioneaza doar sub pseudonime, pe diverse bloguri sau forumuri, sunt intepati si nu au nicio problema sa comenteze ca tampitii..dar cand ii provoci la un dialog serios..sunt vai de capul lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *