LaFântâna.ro – apa vieții

Am văzut zilele astea o știre la televizor, cum că un tânăr se lăuda pe internet că el a renunțat să mai bea orice fel de lichide de mai bine de 3 ani și că supraviețuiește. Orice studiu medical de bun simț îți va spune că omul minte de…îngheață apele, întrucât nu poți supraviețui mai mult de 6 zile fără apă. Dar problema pusă de acest om există și reprezintă un subiect de dezbatere peste tot în lume, deci și la noi: cât de bună de consumat este apa de la robinet? Există în mod real o diferență între această apă și cea îmbuteliată?

Răspunsurile sunt variate și diferă și de la zonă la zonă. De exemplu, la mine acasă, apa de la robinet este excepțională, barajul de la noi având unul din cele mai bune centre de tratate a apei potabile.

În București, în schimb, dacă nu ar exista purificatoare apă, nu cred că aș avea curajul să gust vreodată din apa de la robinet. Și ca mine, probabil toți locuitorii orașului. În același timp, cunoscând stilul cum se fac afacerile în România, și având deja exemple dovedite de mizerii făcute de anumite companii, care îmbuteliau apă de la robinet pentru a o vinde ca apă plată, zău că nu m-aș încrede neapărat în acest gen de servicii. Și atunci, ce rămâne de făcut?

Cred că o soluție cu adevărat viabilă este să intri pe siteul celor de la ”La Fântâna” și să achiziționezi purificatoare de apă. Acestea reprezintă sisteme de filtrare, integrate într-un dozator similar cu cel pentru bidoane de apă, ce pot fi cuplate direct la rețeaua de apă, funcționând ca filtre împotriva impurităților și oferindu-ți șansa de a savura în orice moment un pahar de apă de cea mai bună calitate.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *