Lady Gugu,pardon, Gaga, a ajuns la Bucureşti !

Aşa, şi?

Eu cred că mai degrabă aş ajunge la un concert Fuego decât să o ascult pe panarama asta.

PS: la televizor am văzut un delir al prostimii: o puştoaică plângea în hohote şi ţipa că ea ar face orice pentru Gaga. Îi recomand un sex oral. Un viitor gay de succes povestea cum o să se machieze el ca guguţa şi o să poarte cercei ca ea.

PS2: ziariştii români nu pot să nu îşi dea în petec: unul a încercat să îi fotografieze chiloţeii (dacă îi avea). Bodyguardul l-a luat un pic la şuturi şi i-a oprit aparatul. De ce s-o fi grăbit omul? Gaga oricum arată totul gratis.

LadyGagasongPics1EHuiWZF0L6cN8M

8 thoughts on “Lady Gugu,pardon, Gaga, a ajuns la Bucureşti !”

 1. Sa stii ca eu am vazut acum acum la Antena 3 ca maine seara Crin se va destinde in prezenta minunatei Lady GAGA! :)) )))))))))

  1. @Cristiana asa, si?:)) )) am contract cumva sa fiu intru totul de acord cu presedintele meu, Crin?:)) ) cred ca asta e primul tau comment pe aici, deci subiectul clar te pasioneaza, piticetule:P

  1. @D-Petre :)) )) tare asta..sa stii ca ar fi fost ceva sa cante la un concert Fuego:)) ) avea mai multi spectatori

 2. Hai ca aici sunt de acord cu tine la PS SI PS2.
  Mi se pare o prostie sa ai o asemenea reactie.Daca mai traia Michael Jackson si mai venea in RO, mai nimeni nu se ducea.
  Oricum numai oameni de la PS se duc pe acolo + emoistii.Pe frecventa 220 FM :))

 3. @Ionut femeia e produsul unui marketing foarte bine facut si in plus nu cinta chiar asa de rau. Nu gust genul, dar trebuie sa recunosc ca e un fenomen in felul ei. Daca va ramine ceva in urma ei sau nu, asta ramine de vazut, nu ai de unde sti in ce sens va evolua muzica si spectacolul, in general.

  Imi amintesc ca acum destul de multi ani erau unii (voci publice si cu destul de multa greutate) care se intrebau cine dracu’ o sa stea sa asculte / sa se uite la patru disperati netunsi care pe de-asupra mai cinta si un gen de muzica neplacut auzului. Aia patru se numeau The Beatles, ce a ramas in urma lor cred ca e destul de evident. Nu ma intelege gresit, nu vreau sa spun ca Gaga ar fi o valoare similara, ce vroiam sa subliniez e cum percepe o generatie anterioara arta generatiilor ulterioare.

  Si pentru ca tu vorbeai de fani iar eu despre Beatles, uite manifestari de acum 52 de ani: http://www.youtube.com/watch?v=VLvTq6FdOj4

  Daca vrei sa iti faci o imagine completa, incearca sa gasesti si sa vezi A Hard Day’s Night, filmul. Ai acolo si imaginea conflictului de opinie intre generatii dar si a dimensiunii isteriei fanilor. Fanii Gaga sint nimic pe linga aia :)

 4. @Radu nu e chiar asa. Nebunie a fost si la a doua venire a lui Michael Jackson..si aceleasi tipologii umane de disperati erau si atunci:)

 5. @Stefan e clar ca Gaga este un fenomen. Eu nu o gust insa:) Am vazut multe documentare despre Beatles..doamne, ce era pe atunci:) La noi, singurul fenomen de amploarea unor astfel de manifestari, sau macar aproape de ele, cred ca a fost doar Cenaclul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *