Labe1 vs Antena 3 – faza pe publicitate

După ce duminică a fost prima rundă a disputei Antena 3 vs Labe1, faza pe cât de hahaleră este Cristoiu, acum a început etapa a doua a disputei – faza pe bani din publicitate şi salarii.

Trebuie să ai atitudine de sinucigaş ca să vii şi să încerci să provoci companiile să renunţe la calupurile de publicitate de la Antena 3.

Bun, am înţeles ce u făcut ci de la Avon cu mizeria de emisiune a Simonei Gherghe, dar în cazul A3 lucrurile stau cu totul şi cu totul diferit.

Talk-showurile de acolo sunt cu 9 prezenţe în top 10. Gâdea, Badea şi Ciutacu aduc împreună publicitate cât toate celelalte posturi de ştiri la un loc.

Şi sunt apreciaţi de români. Dovadă stau ratingurile.

Asta în timp ce labe1 ar fi deranj mare dacă i-ai întreba cum îşi justifică ei existenţa pe piaţă cu ratinguri de 1 sau 2%.

ciutacu_gadea_badea_ff7d1ada09_53461600

One thought on “Labe1 vs Antena 3 – faza pe publicitate”

  1. Iancule …daca erau apreciati de “romani”…ieseau in strada imediat dupa ce CCR a anulat votul a 7.5 milioane de oameni…nu 7 milioane da…macar 700.000 ! Daca ” romanii” ar fi apreciat cu adevarat ceea ce pot afla si mai ales invata, din emisiunile Antenei 3…atunci cand senatorul Ioan Ghise isi facea ” plimbarea ” de dupa amiaza in jurul Cotrocenilor …nu cel mult 100 hai 200 de oameni ar fi fost alaturi de el { in afara de mine …deoarece nu-l pot inghitii pe Ghise , stiu eu pentru ce !} ci macar 100.000 ! O suta de mii zilnic si…poate , poate , daca si-n tara ar fi avut loc asemenea miscari de strada , poate atunci i- am fi convins pe aia de la UE …pe Barroso , pe Viviane Reiding , ca aia de la CCR sint niste javre ordinare, iar noi “poporul roman” avem drepatate si-n concluzie …poate ca Basescu n-ar mai avea la acest moment calitatea de Guvernator sau de Presedinte al Romaniei !Cat despre rating…pai Simona Gherghe a avut mai mult rating atunci cand a facut acea emisiune cu …Ioana Tufar ! Si ea si Capatos , si aia de la Kanal D sau aia de la Acasa , si-ti mai pot da exemple .Fara suparare mosule .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *