La Ponta, până și gipsul e un plagiat

România zilelor de vară a anului 2015 pare condamnată să retrăiască momente din trecut pe care nu le mai credeam posibile. Întreaga țară este conectată cu sufletul și gândul către Turcia, acolo unde Victor Viorel Ponta trece prin clipe grele, fiind imobilizat la pat după o operație de refacere a ligamentelor.

Și uite așa, a început scenarita: de fapt Victor Viorel nu e așa de rău, dar stă pe la spitalul lui Erdogan ca să nu vină în țară, să îl pună DNA sub control judiciar și să fie nevoit să plece din funcția de prim ministru. Bine, între noi fie vorba, nu este exclusă această variantă. Dar chiar atât de plagiator să fie Ponta?

Victor-Ponta-victor-stanculescu-gips

Pentru că, vorba ceea, gipsul a fost făcut celebru de un alt Victor, Atanasie Stănculescu, în vremuri de altă revoluție, cea din 1989, nu acum, când se dă o adevărată lovitură de stat, dacă stai să te uiți în gura politicienilor, indiferent în ce parte a clasei politice ne uităm.

Păi, bine, băi, Victoraș, chiar așa lipsit de inspirație ești? Să nu îți treacă și ție prin cap să zici că ai donat un rinichi, că ai făcut un transplant de creier, că ți-ai pus vagin în loc de penis? Fix la gipsul domnului Stănculescu să atentezi, să îi întinezi valoarea istorică?

Ce om…Mai rămâne să o dai și pe aia cu ”Gabriel, ai grijă de copilași” și ne-ai spart…

3 thoughts on “La Ponta, până și gipsul e un plagiat”

  1. Fiecare dintre cei doi a avut motivele sale bine intemeiate pentru figura cu gipsul . Stanculescu aflase intre timp “ceva ” d e la “cineva ” si-si asigura viitorul , in timp ce Ponta , desii n-a aflat nimic d e la nimeni , incearca sa-si asigure , sa-si negocieze …viitorul domiciliu si nu ma refer la locuinta 8) . Va avea grije Gabriel …merg la pariu pe chestia asta ! Cred ca el si nu Predoiu sau Gorghiu , va fi viitorul PM si { de ce nu ??} chiar viitorul candidat inainte d e 2020 la Presedentie din partea PSD care va fi inghitit pe nemestecate galusca numita UNPR ! Intrebare Iancule : voi liberalii lu ‘ peste , voi ce faceti pentru impiedicarea chestiei asteia ??? Vrajelile din Parlament , s a fim seriosi , cine dracu va mai crede de la Antonescu incoace ???

    1. @marian eu nu cred in scenariul in care Oprea este ridicat atat de sus. PSD, oricat de lovit si debusolat este acum, nu va accepta niciodata asta. In plus, sa fim seriosi, partenerii externi nu vor accepta niciodata un personaj de genul acesta ca si prim ministru. Are prea multe pete.

      1. Pe dracu nu-l crezi !!!! Poate ca nu-l crezi dar , merg la pariu c-ai aflat de el 8) ! C e ” pete ” poate avea un general cu patru stele care in plus…s-a achitat foarte bine de sarcinile sale in perioada alegerilor , aud Iancule ? Sau la alegeri a castigat Ponta si nu teutonul vostru din Sibiu 8) ? Aud ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *