La mulți ani profesorului Dan Voiculescu, la ceas aniversar !

8 august 2014:

”Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării ICA. Alături de el au mai fost condamnați și Gheorghe Mencinicopschi, la 8 ani, Corneliu Popa (fost director ADS), 8 ani și Sorin Pantiș la 7 ani”.

dan-voiculescu-ochelari

Așa suna știrea de acum un an de zile. Pe 8 august 2014, la orele 19.24, Voiculescu intra pe poarta penitenciarului Rahova. A trecut un an. Un an de zile în care domnul profesor se odihnește la răcoare. Un an de zile în care lătrăii pe care i-a lăsat în urmă nu au trecut niciodată peste acest subiect. Badea, Gâdea, Ursu, Ciuvică, Radu Tudor și lista poate continua, trăiesc doar pentru acest subiect.

Ei adorm cu procesul politic al lui Voiculescu în gură și se trezesc cu el la prima oră. Băsescu, Băsescu, Băsescu peste tot. Numai că, în ciuda a tot ceea ce au încercat, domnul profesor Voiculescu e tot la Rahova. Iar perspectivele să mai scape atât de repede au scăzut cu fiecare zi. Dar asta nu e o problemă. Gădea, Badea, Ciuvică tot pentru a deplânge crunta soartă a marelui om politic, actualmente deținut politic, Dan Voiculescu, vor trăi în continuare.

4 thoughts on “La mulți ani profesorului Dan Voiculescu, la ceas aniversar !”

  1. N-am inteles daca urarea de ” La multi ani profesorului Dan Voiculescu la ceas aniversar ” ai facut-o….”cu vrajeala ” 8) ! Cu doi ani in urma si daca vrei , chiar si cu ….cu un an in urma Iancule , pe vremea cand USL-ul inca era functional , aveai alte idei vs. ” gandurile nascute din mucegai si noroi ” ale …bloggarului Dan Voiculescu , si-ale tipilor de la A.3 . Azi…ai schimbat macazul ? Fara sa am mare dragoste de A3 si patronul lor , spun Ioane : DA , PROCESUL LUI VOICULESCU A FOST UN PROCES POLITIC 100% , PARUIALA INTRE DOI SECURISTI UNDE CEL MAI BINE SITUAT A CASTIGAT…..DEOCAMDATA si voi continua s a cred asta pana in momentul in care macar voi ” liberalii ” va ve-ti indeplinii promisiunile facute in 2012 si-l veti trimete si pe Basescu la puscarie acolo unde ai este locul , eventual….” la casa d e nebuni ” !!!!!!!!!! Mai devreme sau mai tarziu Dan Voiculescu…va fi eliberat { are si-o varsta si-n plus , ceea ce-a scris chiar a fost pe bune la el si la Nastase ….nu ca ” la altii ” 8) } insa….Basescu sa mearga la puscarie , tare ma-ndoesc d e figura asta Iancule , avand ” liberali ” ca cei din PNL in Parlament si eventual ca viitori ministrii ai Justitiei Romane { propusi tot d e catre ” liberali ” } , Justitie care , ” e frumoasa , e sublima insa , lipseste cu desavarsire ” vorba lui Nae Catavencu , liberal si el…ca si voi Iancule iar asta , chiar nu-i “cu vrajala ” 8) !

    1. @marian maestre, ma citesti de atatia ani…iti dau o naveta de bere si viata mea daca gasesti tu o singura postare buna despre voiculescu pe la mine :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *