La Mulţi Ani PNL !

La 24 mai 1875, sub conducerea lui Dumitru şi Ion C Brătianu, alături de CA Rosetti şi fraţii Golescu, lua fiinţă Partidul Naţional Liberal.

Partid care a dat ţării poate cei mai mari oameni politici in istorie: Brătienii, Sturdza sau Rosetti, partid care a condus ţara în perioada grea a războaielor, partid care şi-a cunoscut gloria sa şi a ţării între 1922 – 1926, perioadă în care s-a reorganizat administrativ, teritorial economic şi politic statul român.

După 1989 PNL a avut în Radu Câmpeanu primul său preşedinte după perioada comunistă. Îi urmează apoi Mircea Ionescu Quintus, din 1993. Din 2004 până în 2009 partidul a fost conduse de Călin Popescu Tăriceanu.

Din 2009, preşedinte al PNL este ales viitorul preşedinte al României, Crin Antonescu.

PS: Nu i-am menţionat ca preşedinţi ai PNL pe Stoica şi Stolojan pentru că eu în consider o pată ruşinoasă în istoria partidului nostru.

Sunt membru PNL din 2001. Sunt mândru de acest partid, de tot ce a însemnat el şi de tot ce va însemna pentru viitorul acestei ţări.

La Multi Ani tuturor membrilor şi simpatizanţilor PNL !

2 thoughts on “La Mulţi Ani PNL !”

 1. Mircea Ionescu Quintus- colaborator al securităţii dovedit.
  Călin Popescu Tăriceanu un om care şi-a promovat prin legi interesele personale de distribuitor al unor producători auto.
  Crin Antonescu- chiulangiu şef al Parlamentului. O nulitate la nivel intelectual.
  Bravo.
  Eşti în tabăra bună.

  1. @Berevoescu Basescu – Udrea – Boc sau Dan Diaconescu – Doru Iuga – idiotii : tu in care tabara esti:) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *