La moartea regelui lui Băsescu

E jale în ţigănia de la Sibiu şi veselie în ţigănia din televiziunile de la noi. Cioclii media îşi îmbracă costumele bune, se pregătesc invitaţii, aceiaşi ca dintotdeauna, gata să ne vorbească despre măreţele realizări ale regelui Cioabă.

Vom avea sicriu de aur, încoronare la funeralii, peste 100 de mii de participanţi la priveghi şi tot atâţia la pomană. Băsescu o să verse câteva lacrimi (bine că nu ne-a impus un doliu naţional). Ponta va fi urât de toată ţigănimea, căci el nu a vrut să dea sărmanilor cu merţane şi sicriu de aur, cei 350.000 40.000 de dolari ca să ne aducă regele înapoi.

După 30 de zile de durere, ne vom reveni la ale noastre. Iar Băsescu îşi va fi asigurat câteva sute de mii de voturi pentru prinţesa lui, EBA, de la masa atât de fidelă, dar atât de uşor de manipulat, romii votanţi.

Vorba unuia de urla pe la televizor azi: “Să nu uite domnu lu Ponta că noi l-am salvat prima dată când a devenit deputat”. Chiar aşa, domnu lu Ponta, um v-au salvat romii la primul mandat de deputat?

regelecioaba

6 thoughts on “La moartea regelui lui Băsescu”

 1. VEzi ca treaba cu doliul national e cam legata de Ponta! Nu el a decretat doliu national cand afost cazul cu autocarul?
  Ce treaba are base cu comentariul tau? Unde este el in poveste?
  vezi ca esti total pe langa privind voturile! Analizeaza putin mai mult legea electorala. Si in plus pana la alegerile de care vorbesti tu in care EBA o sa participe o sa apara galetile cu faina si orez, asa ca esti cam pe langa!

 2. Daca si moartea a devenit o tiganeala , inclusiv pentru tigani ,atunci ce mai avem sfant in noi prietene Ionut ? Parca-mi pare rau de munca depusa de mataluta in incercarea de a reabilita BOR in ochii sau constiinta bloggarilor . Pentrru astfel d e oameni , romani sau tigani aceasta-i biserica pe care o merita frate , nu alta !!! Si astia de la televiziuni…am vaga senzatie ca astia nu sint sanatosi la bila frate , pe cinstea mea ! Ca idee : daca ” famiglia regala ” va aea in jur de 100 de mii de insi prezenti la priveghi si cam tot atatia la pomana….n-ar putea face o inmormantare cu dar ? Chiar asi fi curios cam cu cat ar daruii “famiglia prezidentiala ” ….” masa” si cam cat va costa portia de coliva ! Pacat ca era neoprotestant asa incat …. astora de la BOR , v-au cam luat caimacul Iancule !!! 8)

 3. @ Ionut

  Mai rau ca la moastele lu’ mai stiu eu cine, cand se calca crestinii in picioare? Neah :)) )))

  C’mon… daca paine nu e, macar circ… ce mama dracu’ :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published.