La ce beneficii sa te astepti de la noile purificatoare Daikin MC707VM

Axata pe furnizarea unor produse de inalta calitate pentru clientii de pe intreg mapamondul, compania japoneza Daikin a lansat pe piata unele dintre cele mai performante purificatoare de aer fabricate pana la momentul actual. Gama de purificatoare de aer este cunoscuta drept MC707VM si se caracterizeaza prin implementarea unor tehnologii sofisticate de curatare a aerului pentru a oferi un ambient curat si sanatos.

Inovatoarele purificatoare de aer fotocatalitice Daikin vin sub forma unor unitati mobile care prezinta dimensiuni reduse. Design-ul modern al corpului aparatului, dimensionat astfel incat sa permita amplasarea facila in orice parte a camerei, constituie inca un atu de care se pot bucura utilizatorii.

Capacitatea de a purifica in mod eficient aerul se bazeaza pe o tehnologie avansata si se datoreaza in special filtrelor multiple cu care sunt prevazute modelele MC707VM-W si MC707VM-S. Cel dintai este de culoare alba, iar cel de-al doilea beneficiaza de un design pe argintiu. Ambele elimina in proportie foarte mare particulele din aer care pot dauna sanatatii omului si animalelor de companie. Rolul filtrelor din dotare:
• Prefiltru: indeparteaza particulele mari de praf si retine parul de animale. Acesta reprezinta de fapt filtrul frontal al aparatului fabricat din catechin, un antibacterian natural extras din ceai verde.
• Filtrul fotocatalitic din apatit de titan detine rolul de a purifica aerul, pastrand sub control mirosurile deranjante, bacteriile si virusii.
• Ionizatorul cu plasma poate incarca pozitiv praful si polenul inainte ca particulele sa ajunga la urmatorul strat de filtrare.
• Filtru electrostatic de colectare a prafului – absoarbe mai eficient praful si polenul.
• Filtru catalizator de dezodorizare – poate descompune cu succes formaldehida si mirosurile neplacute, precum fumul de tigara.
• Unitatea Streamer Discharge – faciliteaza descarcarea electronilor de mare viteza care asigura descompunerea si inlaturarea particulelor nedorite.

In concluzie, folosind solutiile de purificare a aerului oferite de Daikin, veti beneficia de un mediu interior lipsit de umezeala, praf, bacterii, virusi sau mirosuri neplacute, creand un ambient curat si sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *