Îl susţin pe Toader Paleologu la Primăria Sectorului 1 !

Ultima săptămână a fost una extrem de agitată din punct de vedere politic. Mişcările de trupe care au avut loc, cu aducerea lui Sorin Frunzăverde la PNL şi revenirea lui Piedone la PC, m-au convins că în politica dâmboviţeană totul este posibil.

Ca atare, aşa cum am promis, mi-am dat demisia din PNL. Iar de luni îl voi susţine oficial şi cu toate puterile mele pe Toader Paleologu, candidatul PDL la funcţia de primar al sectorului 1.

Pentru mulţi dintre voi nu este o surpriză vestea aceasta. Apropierea lui Paleologu de Casa Regală, faptul că este unul din cei mai frecventabili pedelişti, acestea au fost două argumente care m-au determinat să îi accept propunerea de a-l ajuta în campania electorală.

Plec cu părere de rău din PNL, dar situaţia actuală nu mi-a lăsat alte posibilităţi.

theodorpaleologuoctavganea

18 thoughts on “Îl susţin pe Toader Paleologu la Primăria Sectorului 1 !”

 1. pentru ca unele glume NU SE FAC:
  felicitari, Ionut, pentru alegere. Faptul ca te-ai alaturat trup si suflet celui mai frecventabil dintre pedelisti (de altfel un tradator al partidului din care faceai parte) deoarece in PNL a intrat un alt pedelist frecventabil, SFV, lcarifica intr-un fel lucrurile.
  De acum vei fi pentru mine, un pedelist frecventabil. Dau ceva mai putin de atat.
  Inca odata, succes! Cand pedelistul tau frecventabil va cere se fie reprimit in PNL, lingand unde a scuipat, pote ca noi, fostii tai colegi de partid, vom oune o vorba buna si pentru tine. Sau poate nu. Mai degraba nu.

  1. @Gondolin esti un om deosebit si te voi respecta mereu. In ultimul timp, tinzi sa arunci cu mizerii spre mine foarte des. Eu nu am sa incep asta cu tine…

 2. Nu pot sa nu fiu de acord cu Gondolin. Nu poti sustine un candidat pedelist pe motiv ca…este infestat PNL de pedelisti.

  Apoi, la primaria sectorului 1 nu poti sa spui ca PNL iti impune sa votezi cu cine stie ce pramatie pesedisto-conservatoare sau cu cine stie ce politruc “de-al nostru”.
  Andrei Chiliman este un om integru, bun primar, bun liberal si….bun monarhist. Toader Paleologu in schimb este…Toader Paleologu.

 3. Eu sper sa aiba inspiratia sa aleaga un imn electoral acel cantec al lui Mircea Baniciu unde la un moment dat, printre amicii din Bizant, se arata ca bicicleta n-are lant …
  Dl Paleologu este un om admirabil, de zahar, dar o eroare politica si, cu atat mai mult, o eroare administrativa (dovedita la MCPN – aici stiu ce spun). Cand zic “de zahar” nu ma refer la bancul ala prost din copilarie care implica si ceaiul instant.

 4. @Bogdan: daca ai fi citit cu atentie textul,ai fi vazut ca este o farsa.il repect pe toader.mi-este prieten,dar eu voi fi liberal pt totdeauna. Chiliman este cea mai buna alegere pt sectorul 1

 5. Eu m-am prins ca era un banc (sau mai bine zis am banuit ca ar putea fi o farsa). Ceea ce am spus eu despre Paleologu este insa serios si independent de banc.

 6. Ma bucur ca faceti glume de 1 aprilie “pi conta me”. E foarte simpatic si amuzant.
  Formula unuia dintre intervenienti cu “scuipatul” si “linsul” e tipica pentru cultura politica actuala si total straina de universul meu mental.
  Si eu cred ca Andrei Chiliman este o excelenta optiune pentru sectorul 1: ca senator in noiembrie! Promit ca il voi sustine.

  1. @paleologu multam de vizita si de comentariu:) gluma, zic eu, a fost una simpatica si reusita:D

 7. Astea sint “glume ” ???? :ban: :ban: Puteam sa fac …atac de panica, care-i mai rau decat ala de cord! :satansmoking: Ce dracu ma , parca n-ar sti inclusiv el amaratul , ca n-are nici o sansa in fata lui Chiliman ! :whatever: Insa mai stii…poate-i deschid iar vreun dosar lui Chiliman { ca si data trecuta } si….uite de unde sare soricelul ??!Pentru un inceput de luna si de saptamana cat mai linistit coane Iancule , inchin aceasta “halba”! :beer:

 8. @Bogdan
  Chiliman integru? :)) )) Asta inseamna ca exista primar integru. :D Mai usor cu pianul pe scari… ce dracu’…

 9. Cea mai tare farsa de la postarea asta e ca prietenul nostru Gondo, mai in gluma mai in serios, sarind sa il intepe pe Ionut, chiar ar putea lasa impresia ca il sustine pe Chiliman, precum Bogdan. :)

  Ce-aveti, mai, cu Toader Paleologu? Nu e de ajuns ca ne asigura cea mai distractiva campanie la sectorul 1? :)) ))

 10. Pai ne bucuram si ne veselim…in campanie? Mai ales cu transferurile astea surpriza, cu haosul asta, exista tot timpul riscul sa ne sara mustarul sau dopul de sampanie inainte de vreme :)) .

 11. Eu visez sa fac o poza cu trei persoane: Dan Mihalache, Toader Paleologu si Bogdan Duca. :) Sper sa ii prind undeva, la acelasi eveniment. Ar fi poza anului! :))

 12. @lilick :)) ) pai, eu zic ca un direct approach ar functiona perfect. Deci: Stimati domni, Dan Mihalache (sper ca ma cititi si acum, nu doar cand va critic:P ) Toader Paleologu si Bogdan Duca, acceptati o poza de grup pentru posteritate? :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.