L-a văzut cineva pe generalul Izmană?

Departe de mine gândul de a disculpa PNL pentru eșecul usturător de ieri. Nu pot decât să sper că liderii partidului vor știi să analizeze cum trebuie tot ce s-a întâmplat, unde s-a greșit și ce e de făcut. Eu am scris ieri pe tema asta, asta nu mai reiau.

Azi prefer să îmi exprim îngrijorarea că, ieri într-o zi în care interesul național era rostit mai des ca o rugăciune, când toată lumea se uita dup sprâncenele magice să vină să salveze țara, tocmai ieri și tocmai din acest peisaj, a lipsit izmenarul șef, plagiatorul de grade militare, Gabriel Oprea.

Nu a apărut la tribuna Parlamentului să vorbească în numele partidului său și să ne anunțe cum interesul său personal e să rămână Ponta premier. Nu a venit nici după aceea în fața presei. Nici măcar la prietenii săi Lavinia Șandru și Cosmin Gușă nu a venit să vorbească.

Și asta dintr-un motiv cât se poate de simplu: de ieri, întregul eșafodaj al imposturii lui Oprea a fost dezvăluit. Omul nu respiră interes național. Omul nici măcar nu cred că știe ce e acest interes național. Omul este un mediocru personaj pe care istoria post decembristă la propulsat de la bodyguard al lui Miron Cozma la nivelul de partener de discuții pe siguranța națională pentru președintele Iohannis.

Dacă există un câștig al moțiunii de ieri acesta este: readucerea lui Oprea la statutul de impostor, statut pe care nu l-a părăsit niciodată.

oprea-gabriel1-610x300

Leave a Reply

Your email address will not be published.