Kovesi: ”Eliberarea lui Vântu a scăzut încrederea oamenilor în justiție cu 4%”

Să mori tu, prăjină pupătoare de dos băsescian…Dar cazuri de genul:

– asistentă ținută în arest cu săptămânile, pe motiv de pericol public, în timp ce o javră care și-a ținut copilul legat in casă e judecat în libertate?

– dar acest caz, al doamnei Mușina Viorica, acuzată, la vârsta de 75 de ani, de cultivarea de drog de mare risc, cam cu cât credeți că a redus încrederea oamenilor în justiție?

– dar faptul ca Romînia trebuie să plătească daune de peste 15 milioane de euro, ca urmare a condamnărilor CEDO, cu cât credeți că a scăzut încrederea românilor în actul de justiție?

Nu, nu faptul că Vântu a fost eliberat după numai câteva zile a scăzut încrederea românilor în justiția pe care o patronezi tu, ci faptul că singura justiție pe care o livrați voi, mizeriile portocalii este cea de televizor, la ore maxime. Faptul că pentru voi un om este vinovat încă dinainte de a fi judecat, doar pe baza unor interceptări ilegale, acesta este un motiv cât se poate de clar că noi, oamenii de rând să nu mai avem încredere în justiția ta și a jigodiilor care ne conduc.

Să îți aduc aminte, prăjină căzută din cer, că sub mandatul tau, Udrea a obținut un NUP, încă dinainte de a fi măcar trimisă în judecată? Sau că Ritzi alăptează în libertate, fără ca măcar să îi tremure glasul la gândul că ar putea ajunge la pușcărie?

2 thoughts on “Kovesi: ”Eliberarea lui Vântu a scăzut încrederea oamenilor în justiție cu 4%””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *