Klaus Iohannis nu acceptă nominalizarea lui Shhaideh ca premier

Într-o scurtă declarație de presă ce a avut loc în urmă cu doar câteva minute la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu acceptă nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier al României.

Președintele a solicitat în același timp coaliției PSD – ALDE să vină cu o nouă propunere de premier. La consultările ce au avut loc săptămâna trecută, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că Sevil Shhaideh va fi singura nominalizare și în cazul refuzului președintelui, neexistând nici un motiv constituțional, se vor întâlni cu președintele în „altă parte„

Încă de la momentul anunțului nominalizării sale pentru această funcție, Sevil Shhaideh s-a dovedit o vulnerabilitate, mai ales prin dezvăluirile legate de soțul acesteia  și legăturile sale cu regimul lui Bashar Al Asad.

sevil-shhaideh-klaus-iohannis-465x390

5 thoughts on “Klaus Iohannis nu acceptă nominalizarea lui Shhaideh ca premier”

  1. Deci asta-i motivul pentru care jubila madamme Turcan si…” opozitia ” Iancule ? Pai , sunteti mancati fratioare , chiar nu te-ai prins d e figura ? Il vezi tu pe oltean sa se lase pagubas , acum cand are majoritatea parlamentara de care are nevoie sa treaca orice vrea muschii lui , inclusiv suspendarea sasalaului ? Ai uitat Iancule sa spui si faptul ca…dupa , a iesit si Dragnea cu ALDE 8) Tariceanu si codosul ala d e Daniel COnstantin si-au sustinut o conferinta d e presa in care …doar c-a facut sex cu mortii nu l-au acuzat pe neamt si-au spus clar ca….al paste suspendarea pe teuton si chiar nu m-ar mira s a faca si figura a sta . Ti-am mai atras atentia ca azi nu mai este ca-n datile alea cand l-au suspendat pe Basescu cu 50% plus unul dintre alegatori . Azi…sunt suficienti 50% plus 1 dintre cei c e s e prezinta la vot dar madamme Turcan vad c-a uitat acest mic amanunt si…vad ca si domnia ta frate Iancule suferi d e boala uitarii ! Sa nu uit : aveti de gand sa-l reactivati pe Antonescu ? Nu de alta dar …l-am vazut d e cateva ori pe TV si , asa mi-a lasat impresia . Ce zici , oare n-ar fi d e bun gust 8) sa va dea ala muie la tot PNL-ul si-n special neamtului ???

  2. Ccel mai bun este baselu ca el este omul americanilor,om de incredere si cu ornissu’la zi punct.Exista doua posibilitati :base prim ministru sau neamtu suspendat dupa care facem alegeri pentru presedinte si iese ..ghici cine iese da ati ghicit iese realesu.si realesu face iar un guvern de tip boc…..he ..he ..PSD are pacatele lui da lumea sa voteze pe unii si sa iasa altii …doamne fereste maine poimaine votam aici pe base presedinte si ne trezim ca UE il trimite prezident in Franta ….atunci pentru ce se mai fac alegeri?pentru a simula democratia ?Pai asa facea si ceasca atunci cind alegeam deputatii marii adunari nationale.Cineva acum ceva timp nemultumit de prestatia supusilor sai a numit senator un cal .Presedintele nostru ar putea numi in aceasta functie un papagal vorbitor deoarece este loial si nu iese din cuvintul stapinului .

  3. Stii care este adevarul? Neamtu se teme ca viiitorul prim ministru sa nu fie cumva de inspiratie ruseasca.El ar vrea un prim ministru PSD sau ALDE dar care sa asculte de Cotroceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *