Kim Viorel UNul

Halucinante momente se petrec chiar acum la Arena Națională, acolo unde, după 26 de ani de la ultimul astfel de eveniment, petrecut în august 1989, se reiau festivitățile de onorare ale liderului unic, ale fiului patriei, ale conducătorului iubit, Victor Viorel Ponta.

70.000 de oameni aduși, marea majoritate, cu forța, de peste tot din țară. Aplaudacii la loc de cinste. Mesaje de La Mulți Ani venite de la toate personalitățile țării. Mesaje prezentate și pe video wall, deși cei care urau de bine erau prezenți și în sală.

Un București blocat, doar pentru a satisface capriciile megalomane ale unui mitoman, corupt, hoț. Dacă nici aceste imagini nu dau fiori unui popor care ar trebui să se teamă de orice mireasmă de dictatură, nu știu ce altceva ar mai putea să o facă.

10454457_367611686728573_8105759931910676302_n

Spuneam într-o postare scrisă la momentul când Ponta era în vizită oficială în China, când și-a manifestat adorația față de Partidul Comunist Chinez că și Ceaușescu a fost marcat de o vizită în Coreea de Nord și imediat ce a venit în țară a început cultul personalității.

Am avut dreptate și iată-l pe Ponta făcând primii pași în această direcție. Doar de noi depinde să îi spulberăm acest vis.

PS: Ziua de naștere a lui Ponta costă România 20 milioane de euro. Pesediștii spun că banii aceștia provin de la activul de partid, de la fiecare organizație. Nu putem trage decât o singură concluzie: bogați pensionari, șomeri și oameni fără școală mai avem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.