Jurnal de bord!

Unde mergem în vacanţa de 1 mai sau în vacanţa de vară? Vacanţele sunt atât de bine venite şi atât de aşteptate încât de multe ori ne fâstâcim şi nu reuşim să le organizam chiar aşa cum ne-am dorit. Pentru o vacanţă reuşită alege un loc exotic, alege un loc despre care nu ştii prea multe lucruri, dar care să îţi incite curiozitatea şi să te facă să vrei să îl descoperi. Nu uita că vacanţele deşi în mare parte sunt pentru reîncărcarea bateriilor, trebuie şi să vizitezi şi să descoperi lucruri interesante. Că mai apoi să ai ce le povesti prietenilor, rudelor şi peste ani copiilor.

image

O destinaţie din ce în ce mai căutată de turişti este Birmania sau Uniunea Myanmar. Myanmar este a doua țară din Asia de Sud – Est, ca mărime. Ea se învecinează cu Thailanda la sud- est, cu India la Nord –Vest, cu marea Andaman la Sud, cu Golful Bengal la Sud- Est, cu Laos la est, cu Bangladesh la vest şi cu Republica Populară Chineză la nord.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre Myanmar poţi intra pe blogul lui Bogdan Pantoc, un călător part time, care le povesteşte cititorilor lui toate peripeţiile din călătoriile lui. Vei găsi pe site atât impresii din Myanmar, impresii din Bagan sau Yangon, cât şi sfaturi privind cumpărarea biletelor, locuri de vizitat şi cazare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *