Judecătorii

Sunt cei în mâinile cărora stă dreptatea în orice justiție din lume. Sunt cei care aleg libertatea sau pușcăria pentru tine. În unele țări chiar viața sau moartea ta. Sunt, așadar, cu adevărat reprezentanți ai lui Dumnezeu pe aici. Care trăiesc așadar cu o responsabilitate imensă.

Ar trebui să fie oameni de calitate, intelectuali veritabili, oameni cu o mică doză de credință, dar integrii și cu o demnitate ireproșabilă. Ori, dacă este să ne uităm la ce personaje fac parte din această onorabilă tagmă, nu putem decât să ne dorim să nu avem nicio problemă cu legea.

Pentru că la noi justiția se negociază direct în biroul unui judecător, în funcție de ce bani ai, cu 30.000 de euro rezolvi un caz, dacă te numești Voiculescu plătești cât vrei și ți se scad ani din condamnare și tot așa.

Și ca să vă faceți o imagine despre cei pe mâna cărora este justiția de la noi, uitați-vă la judecătorul care e acum la Masterchef și care vorbește cu un șoarece de pluș, despre care spune că îl înțelege și îi poartă noroc. Ăsta și cu Mustață sunt etalonul legii din România.

Hai, acum stingeți lumina și fuga în Kosovo.

judecatorul-de-la-masterchef_5_size19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *