Judecătorii CCR, “în vacanţă, ca tot omul”

Ce face românul în august? Îşi ia nevasta, puradelul, micii şi berea şi se postează fie pe plajă, fie pe văile muntelui, bucurându-se de un binemeritat concediu, căci nu e aşa, cine munceşte mai mult ca românul?

Păi şi atunci, de ce să ne mirăm când un judecător al CCR, Predescu pe numele lui, declară:

“Nu știu, dar e probabil să fie marți. Spun probabil pentru că trebuie realizată convocarea tuturor. Eu aș ajunge marți la ședință, acum sunt în vacanță, ca orice om, dar nu știu de restul dacă pot să ajungă, unii sunt plecați în străinătate. Om vedea. Cine și-a imaginat o asemenea situație?”

Aşadar, ţara se află practic în faţa falimentului democraţiei. Instituţiile statului sunt pur şi simplu cangrenate de ultimii ani de guvernare pedelistă. Practic, acum, în mâinile judecătorilor CCR se află viitorul acestei ţări.

Vi se pare această situaţie un motiv suficient de urgent ca să îi facă pe judecători să renunţe de urgenţă la concediile lor şi să vină să analizeze şi să ia o decizie? Lor nu prea li se pare.

Poate ar fi bine să trimitem elicoptere pentru unii şi eventual nişte SMURD-uri pentru alţii. Pentru că ţara asta se duce de râpă în timp ce pentru unii viaţa pare a fi un etern concediu.

ccr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *