Iulian Crăciun – sau cum repornim inima României cerşind milă

E dreptul oricui, într-o democraţie, să candideze şi să încerce să obţină voturile oamenilor.

Aşa cum un Becali poate candida, la fel o poate face şi Fuego.

Sau, de ce nu, acest tânăr, suferind de un handicap sever, imobilizat, dar care încearcă cu orice preţ să îşi învingă limitele.

Poate greşesc eu, dar trebuie să existe totuşi şi o limită. Măcar una a bunului simţ.

 

PS: Ca să vă dau doar un exemplu: de ce l-ai chinui pe acest om într-o campanie door to door?

PS 2: Este posibil ca el să fi fost singurul care a trecut pe bune de comisia lui Macovei, şi ea suferind de un handicap major, beţia cronică.

5 thoughts on “Iulian Crăciun – sau cum repornim inima României cerşind milă”

 1. Un exercitiu de memorie: Toader ridica mana stanga sau dreapta pentru cazul in care legea trebuie votata sau nu de catre parlamentarii PDL. Asadar daca acceptam ca normala o stare de anormalitate in care exista actualul parlament, mergand pe firul logic, vom spune ca tot ce conteaza este ca numarul sa fie cat mai mare pentru a avea greutate. Alegerile parlamentare din 2012 precum si urmatorii 4 ani vor fi cel mai mare test politic pe care Romania il va da USL. Daca USL pica testul politic noi, romanii, Romania ne vom afunda in cea mai mare criza din existenta acestei tari sub numele Romania. Nu vreau sa imi inchipui cum ar arata Romania lui 2016 daca vom avea aceeasi birocratie, aceleasi combinatii cu banii statului, aceeasi coruptie etc.. de care am fost dezgustati in regimul Traian Basescu – Boc -PDL. Cu o incredere care tinde catre zero deci mai mare decat zero in toata clasa politica noi ne vom putea echivala cu Zair sau orice alta tara bananiera in care fiecare nu mai tine cont de nimic, fura ce mai este de furat, dispretuieste propria tara, propriul neam.
  Urmatorii 4 ani vor fi un test si pentru Victor Ponta: va reusi sa se impuna in fata foamei de bani ai partidului generata de lipsa de la guvernare in ultimele doua mandate?
  Situatia pare sa se indrepte spre normal. Dupa experienta ultimilor ani as spune anormal de normal; banuitor.
  😉

  1. @balarii intru totul de acord cu ceea ce ai spus. Da, alegerile din decembrie sunt un test. Nu numai pentru USL, ci pentru noi toti.

 2. Ca sa inchei: nu contest buna intentie a omului Iulian Craciun. Ma impresioneaza situatia lui si imi pare rau dar Romania are nevoie de oameni care sa o reprezinte in totalitate :) , care sa poata!

 3. @balarii cred ca ai deviat de la normalitate. Crezi ca Voiculescu si Nastase si altii ne-au reprezentat in “totalitate”? Cate resurse si furturi nu au fost in perioada guvernarii PSD?
  Ministrul de finante al germaniei este tot in scaun rulant si ai dreptate ca germania este ne reprezentata:)) . VREAU SA FIU SI EU NE REPREZENTAT CA NEMTII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *