Irinel stânge likeuri pentru candidatura la Primăria Capitalei

“Eu unul am adresat AEP o întrebare privind strângerea semnăturilor într-o formă electronică, ce mi se pare mult mai facilă şi pentru cel care strânge adeziuni şi pentru cel care le dă. Metodele clasice, gen corturi, ospeţe, mititei, bere, nu mi se par foarte moderne. Am zis să merg pe două mâini: una cu listele prin oraş şi una cu semnătura electronică. În Bucureşti, sunt 1.150.000 de utilizatori de Facebook. Ce e rău să le iei o adeziune cum vor ei, nu să te duci tu după ei? Normal că dacă omul îşi dă acordul pe ecran şi îşi transmite propriile date este echivalent cu semnătura.”

Corect..Păi ce naiba..numai în lista mea de Fecebook câte conturi false sunt, ei de ce nu ar decide cine este primarul?

Tactica lui Irinel e alta…toate bambooistele şi toţi piţiponcii să fie ai lui.

PS: Un breaking exclusiv: Traian îl susţine pe Irinel în alegerile locale. Dovadă că a avut răbdare să citească tot interviul şi a mai şi comentat:D

iri5

3 thoughts on “Irinel stânge likeuri pentru candidatura la Primăria Capitalei”

  1. Da n-ar fi mai bine sa-mi da el un milion de E pentru a-l vota la Primaria Generala ? :satansmoking: Cat a stat asta cu botu in ”savarina ” moldovencei aia de …Monica s-a prostit de tot.Mai bine o zguduia …ca era mai sanatos . De aceea spun si medicii : o laba pe saptamana este benefica , este sanatate curata . Daca insa te obisnuiesti si-o faci zilnic… :whatever: Adevar a spus Hegel : Dute fa in…” aia ” a mea ! Ce-mi vorbesti de …” aia ” a ta ? Tot mai buna-i …mana mea ! :satansmoking: Are si aia dreptate ca i-a dat papucii . :satansmoking: Si malachistu’ asta batran vrea votul meu ? Asa pe moca ? Sa fim seriosi , pretul este gata facut 1.000.000 de E …ca are de unde ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *