Ion Raţiu

Îmbrăcat la papion, elegant, cu zâmbetul pe buze, nu ar fi zis niciodată că nu iese în stradă pentru că a mâncat de 3 ori în ziua respectivă, chiar dacă pe Seniorul Raţiu îl puteai vedea în locurile selecte din Bucureşti.

Nu l-ai fi auzit spunând că nu iese în stradă pentru că are bani.

Sau pentru că el este un gentleman..

Ion Raţiu, unul din simbolurile politicii româneşti, a ieşit mereu în stradă, alături de românii care luptau pentru idealurile democraţiei.

Asta sunt incapabili să înţeleagă generaţia pişcotarilor fomişti.

Mitingul de astăzi eu îl dedic memoriei marelui Senior, de la moartea căruia se împlinesc 12 ani.

60521575

One thought on “Ion Raţiu”

  1. Bai Iancule…chiar nu relizezi ca daca Ion Ratiu era presedinte si Corneliu Coposu …prim ministru sau daca se reinstaura regalitatea…cu atatia ani de regim comunist -securist …tot nimic nu se putea face ?S-ar fi declarat si astia { Dumnezeu sa-i odihneasca …in pace!} invinsi de ” sistem” asa cum a facut si …Milica!Pacat.Ce parere ai , acum daca s-au hotarat si conservatorii sa se alature liberalilor si sa iasa in strada…{vor iesii oare si PSD-istii ?} va continua ? O ce bine ar fi sa continue …pana cand vom scapa de javrele astea portocalii!Chiar ca nu ma intereseaza cine va venii la putere dar…sa nu -i mai vad pe ..BUBA! :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *