Intelectualii lui Nicuşor Dan

La fel ca orice mare candidat la alegeri, şi Nicuşor şi-a strâns sutele de intelectuali pentru a invita lumea să îl voteze.

În afară de Liviu Mihaiu, aflat în delir după ce a aflat că are o deltă numai pentru el în mijlocul Bucureştiului şi respectiv Florin Iaru, care se agaţă ca o căpuşă de orice pare că îl face să fie cool, mă ajută şi pe mine careva să înţeleg care sunt restul personalităţilor care îl susţin pe Nicu Şordan?

Cred că ieşea un viral mai mişto cu nişte pişcotari.

10 thoughts on “Intelectualii lui Nicuşor Dan”

  1. @sadman conteaza calitatea celor care te sustin. cand 80% din ei sunt actorasi de mana a doua..asta spune totul

 1. @Marieta stiam si de Turambar..dar sustinerea lui pentru Nicu Sordan s-a limitat doar la blogul lui. nu l-am vazut agasand prin clipuri video, bannere sau meshuri.

 2. E vorba de personalitati, nu neaparat de intelectuali: Porumboiu (regizor premiat la Cannes – “A fost sau n-a fost”, “Politist, adjectiv”), Cristi Puiu (regizor premiat international care a deschis valul cinematografic romanesc actual – “Moartea domnului Lazarescu”, “Marfa si banii”), Cosmin Alexandru (fondatorul URR), actori ( Lucian Viziru, Marius Manole, Dragos Bucur – considerat unul din cei mai buni actori din generatia sa), oameni de afaceri si brokeri (Matei Paun, Cristian Sima), realizatori radio (Dobrovolschi).

  1. #bogdan ramane valabil ce am spus mai sus. Ca o nota de subsol, ma bucur ca mai sunt doar 2 zile. Dupa duminica am increderea ca individul asta se va reintoarce in anonimatul binemeritat.

 3. Cateva personalitati din diverse domenii care il sustin pe Nicusor Dan gasiti aici: http://nicusordan.ro/

  Culmea, eu una am auzit de toti acesti “actorasi de mana a doua”. Sunt cap de afis la teatrele din Bucuresti. Si am ajuns pe blogul dvs. cautand noutati despre Nicusor Dan. Habar n-am cine sunteti, no offense. Dar nu e timpul pierdut sa descopar noutati, nu?? In schimb el nu e un anonim, are activitate de varf inca de la gradinita :-) Lasand gluma la o parte, detalii despre activitatea sa iesita din comun si, dupa mine, foarte importanta pentru Bucuresti gasiti de ex. aici http://nicusordan.ro/ce-am-facut/

  Oricum este bine ca ati postat clipul. Pacat ca nu sunteti mai informat (ca e prima oara cand intru pe blogul dvs, nu o sa va suspectez de dezinformare asa, din prima). Nici macar nu i-ati scris numele corect: Nicusor Dan.

  1. @maria sper ca de luni ai ce face..nu de alta, dar se termina campania si se duc si fondurile lui nicu sordan. Numele lui pentru noi, cel care nu avem pic de respect pt el, e scris corect. o zi frumoasa

  1. @Teodor: Nicusor Dan 3.7% deci nu ia nici macar cate semnaturi a strans. Hai, ai grija de tine, de maine la munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.