ING, banca ta de nădejde

Orice nevoie financiara ai avea, se poate rezolva! Fie ca esti in cautare de un partener de incredere care sa-ti tina la pastrare bine agoniseala sau cauti un partener care sa inteleaga ca si tu, ca fiecare dintre noi la un moment dat, vrei sa-ti cumperi o casa si ai nevoie de un sprijin pentru asta, toate acestea sunt posibile. Exista un secret descoperit de ceva vreme de cativa oameni destepti care au dezvoltat serviciile si produsele bancare.

Daca iti pui economiile la saltea, e foarte posibil sa fii tentat sa ii cheltui si in plus, salteaua nu ofera niciun fel de dobanda. Cu produsele bancare existente pe piata, poti beneficia si de o dobanda la suma depusa, care te va ajuta in timp sa-ti cresti economiile. Dobanzile la depozite sunt stabilite in functie de durata pe care iti deschizi depozitul si de moneda aleasa. In cazul in care lichidezi depozitul inainte de termen, primesti o dobanda egala cu dobanda aferenta contului curent.

image

Daca esti departe de stadiul in care iti permiti sa pui bani de-o parte si mai degraba ai nevoie de cineva care sa inteleaga ca iti doresti si tu o casa a ta si sa te ajute sa o obtii, afla ca ai la indemana o intreaga plaja de alternative pentru a accesa un credit pentru casa. Casa e cea mai costisitoare investitie pe care o facem. Aceasta presupune o serie de sacrificii, insa nimic nu se compara cu satisfactia pe care o avem in momentul in care ne gasim liberi, in universul pe care l-am construit din eforturi proprii. Pune-ti in aplicare planurile cu cea mai potrivita varianta de credit pentru casa si bucura-te de fiecare seara petrecuta alaturi de cei dragi.

Exista foarte multe alternative de credit ipotecar, insa ne vom opri la una care iti aduce avantaje echilibrate. La ING, limita creditului ipotecar este de 900.000 de lei, pe care trebuie sa ii returnezi in minim 3 ani si maxim 35 de ani. 35 de ani de ragaz in care sa te bucuri de casa care iti apartine si 35 de ani in care platesti 4% dobanda anuala daca iti inchei asigurare de viata de  grup sau 5% pe an daca nu iti inchei asigurare de viata de grup.

Conditiile deja iti insenineaza putin cararea catre casa visurilor tale, nu crezi?

Tot ce trebuie sa faci este sa detii un loc de munca de pe urma caruia sa castigi cel putin 1.500 de lei si sa fii foarte constient de tot ce presupune un imprumut bancar. O casa inseamna in fond o responsabilitate majora, daca nu chiar primul pas catre maturitate. Prospecteaza piata, separa alternativele, fa comparatiile si alege exact ce ti se potriveste mai bine. Un credit ipotecar este un prim pas catre restul vietii tale, in casa vietii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *