Inele speciale pentru cuplurile tinere

Un cuplu care nu ţine cont de prejudecăţi, care nu este constrâns de superstiţii învechite şi caută un look modern, în tendinţe, va lua în calcul şi alegerea unor verighete contemporane, mai exact verighete cu design inovator, nemaiîntâlnit şi de ce nu, poate recurge şi la personalizarea acestora, pentru o amprenta unică.
Frumuseţii motivelor tradiţionale li se adaugă noi dimensiuni de către cei mai talentaţi bijutieri, care re-inventează cu multă originalitate aspectul perechilor de inele de nuntă.
Majoritate designerilor optează totuşi, pentru benzi de inele de nuntă cu formă circulară, puţini fiind cei care creează verighete cu altfel de forme (pătrate). Cercul reprezintă dintotdeauna simbolul veşniciei. Totodată, şi spaţiul din centrul benzii conţine o semnificaţie profundă, fiind corelat adesea în trecut cu o poartă sau un portal către lucrurile mai puţin cunoscute, viitoare. Dăruirea unui inel de căsătorie este în sine o declaraţie, dovadă a pasiunii şi iubirii pe care o poartă mirele viitoarei partenere de viaţă, acest gest simbolic fiind încărcat de o aureolă romantică. Motivele organice, florale, prezente pe benzile de nuntă, continuă să fie unele dintre temele principale şi anul acesta. Dacă doriţi,puteţi opta pentru un model de verighete cu trandafiri în relief.
În fabrică ATCOM, fiecare bijuterie este lucrată cu materiale de calitate, iar verighetele beneficiază de finisaje PREMIUM şi sunt confecţionate în exclusivitate din aur rafinat de 24 kt. Echipa noastră de bijutieri profesioniști poate realiza şi modele unicat, la comandă. O grafică mai complexă, ce include elemente mai dificile, este posibilă datorită utilajelor performanţe din dotare. De exemplu, cu ajutorul unui microscop de înalta precizie, se poate obţine un montaj ireproşabil al pietrelor preţioase (diamante, safire, cristale de zirconiu, smaralde etc.). Astfel, va propunem modele inedite, cu pietre ţintuite în diverse setări – tip gheară, tip pavaj, tip bară, rub-over, că să aveţi posibilitatea să găsiţi exact un produs finit pe gustul dumneavoastră!
Viitoarea colecţie de verighete în stil 3D ilustrează tendinţe “en-vogue” la ora actuală, venind cu modele cu design inedit.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.