Imprimanta perfectă este precum o relaţie perfectă – o iluzie

Dacă faci un sondaj de opinie în rândul celor care folosesc imprimante, nu cred că vei găsi un om care să fie cu adevărat mulţumit de produsul său şi care să spună: “băi, imprimanta asta a mea este tot ce îmi puteam dori”. Sau cel puţin, nu a întâlnit eu astfel de cazuri.

Prima mea interacţiune cu o imprimantă nu o să o uit prea curând. Ajunsesem la acel nivel unde trebuia să printez mereu câte ceva, uneori destul de multe pagini şi ca atare îmi devenise destul de incomod să mă deplasez mereu la un centru de printing, cu atât mai mult cu cât cozile de la acele centre erau întrecute doar de cozile la pui de pe vremea împuşcatului.

imprimanta hp

Zis şi făcut. M-am dus, mi-am luat un printer HP şi am pornit fericit spre casă. După ce mi-a luat vreo două ore să îl fac să funcţioneze, momentul când a scos prima foaie aproape că m-a făcut să lăcrimez de fericire. Numai că a durat fix 5 minute şi vreo câteva zeci de pagini, pentru că după aceea cartuşul color nu a mai funcţionat, iar pe cel negru trebuia să îl pun în apă caldă să nu se usuce:)) )) Bineînţeles că soarta lui nu a fost tocmai cea mai bună. Altfel ar fi stat treba daca aveam şansa să ştiu de cei de la reincarcare cartuse de pe atunci.

Acum, redevenind un pic serioşi, nu pot să înţeleg de ce nici un producător, fie că vorbim de Canon, de HP sau de Lexmark nu reuşesc să vină pe piaţă cu un multifunţional cât de cât bun, destinat celor care au nevoie de un printer bun acasă. Pentru că zău dacă aş renunţa la maşina de spălat sau centrală, ca să fac loc unei multifuncţionale de 100 de kg şi 1.50 m înălţime.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *