Imi vreau Romania inapoi

Pentru ca au trecut 20 de ani si simt cum viata mea s-a irosit in tot timpul asta, intr-o tara care nu a stiut nicio clipa sa ma aprecieze.
Pentru ca m-am saturat sa fiu luat de fraier de fiecare data cand vin alegerile, toti crezand ca ma pot cumpara doar cu 100 lei.
Pentru ca m-am saturat sa vad cum in fruntea tarii se invart aceiasi oameni, parte a aceluiasi sistem putrezit, niciunul dornic sa rupa cu adevarat pisica in doua.
Pentru ca Basescu e cel mai mare rau pe care tara asta l-a avut dupa Revolutie.
Pentru ca nu voi putea vreodata sa accept ca tara mea sa fie condusa de pitici porno precum Boc, sau de starlete de acelasi gen, gen Udrea, Elena si Ritzi.
Pentru ca pana la urma, iata, istoria se repeta…in 89 tinerii au murit pentru LIBERTATE, iar azi, in 2009, suntem din nou pusi in fata de a ne apara cele mai de pret valori…libertatea si democratia..Atunci a fost o revolutie platita cu sange, acum va fi una atat de zgomotoasa prin linistea ei, caci nici nu se vor prinde cand s-a intamplat.

VINO LA VOT ! VINO SI ARATA-LE CA NU EI DECID PENTRU TINE!

One thought on “Imi vreau Romania inapoi”

  1. felicitari pentru argumentele mai mult decat credibile ! foarte multi dintre noi, cei care a tras din greu in 2004, trebuie sa ne luma o revansa pentru eroarea de a-l sustine pe actualul locatar de la cotroceni !
    pentru ca se uita prea usor ca baza Aliantei "baDA-baNU" a fost PNL si electoratul educat din urban (ce azi ingroasa randurile "majoritatii tacute") !

    CRIN e o solutie de bun simt pentru cei care s-au saturat de certurile din politica, scandalurile de la tv si "manelizarea" tarii !

    Spor la blogareala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *