Idei de cadouri pentru aniversarea nuntii

Aniversarea nuntii voastre este importanta, indiferent de cat timp sunteti impreuna. Odata pe an aveti oportunitatea fericita de a celebra ziua in care v-ati casatorit cu persoana pe care o iubiti. Desigur, odata pe an va trebui sa gasiti o modalitate de a sarbatori aceasta zi, lucru care nu este intotdeauna usor.

Intentiile dumneavoastra pot fi bune, insa intre munca, intalniri, scoala, copii si toate celelalte poate fi dificil sa gasiti cadoul ideal an de an. De aceea, venim in ajutorul dumneavoastra cu acest ghid si va oferim cateva sugestii pentru a va impresiona jumatatea.

In primul rand trebuie sa evaluati bijuteriile pe care sotia dumneavoastra obisnuieste sa le poarte, stilul acesteia si modul in care sarbatoriti de obicei aceasta zi speciala. Sotia dumneavoastra poarta inelul de logodna si verigheta impreuna tot timpul? Sunt bijuteriile ei destul de scumpe? Ii place sa faca cumparaturi si sa poarte doar ceea ce este la moda? Va luati cadouri unul altuia an de an? Inelul ei de logodna este spectaculos? Daca raspunsul la aceste intrebari este „da”, atunci sotia dumneavoastra este clar o persoana ce iubeste bijuteriile si in special, bijuteriile de nunta. Asadar luati in considerare adaugarea unei verighete cu diamant la colectia acesteia. Optati pentru un model pe care il poate purta impreuna cu celelalte inele pe care le adora.

image

In schimb, daca sotia dumneavoastra detine mai multe bijuterii, dar are doar cateva piese preferate si nu face cumparaturi foarte des, depinzand in general de bijuteriile pe care le detine, iar, pe deasupra purtati modele de verighete clasice, incercati anul acesta sa ii oferiti un cadou special. Puteti opta pentru o pereche de cercei cu diamante, pentru o bratara, pentru un colier, pentru un inel cu piatra, pentru bijuterii cu perle sau pentru un ceas.

Daca sotia dumneavoastra este, in schimb, o persoana ce nu poarta intotdeauna verigheta, inelul de logodna, sau alte bijuterii si daca este tot timpul foarte degajata si realista, atunci cel mai probabil nu este interesata in bijuteriile scumpe. Acest lucru nu inseamna, insa ca nu va fi fericita daca va primi un cadou de aniversare din partea dumneavoastra. Puteti opta pentru tintuirea unui diamant pe inelul ei de logodna, pentru a adauga un plus de insemnatate acestui an. Sau, in cazul in care nu are o colectie mare de bijuterii, ii puteti construi propria garderoba de bijuterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.