Ia de la Ponta !

Mai știți clipurile alea de circulau acum ceva timp, pe vremea când Băsescu era demonizat, în care stăpânii își dresau câinii să refuze mâncarea când li se spunea: ”Ia de la Băsescu”?

Iată că am ajuns să trăim aceiași stare, același sentiment, acum, când îl vedem pe Ponta cum încearcă să ne momească pe toți cu câte ceva.

Medici? Luați de la Ponta 25% măriri de salariu.

Profesori? Luați de la Ponta 5%

Pensionari? Luați de la Ponta și dublarea pensiilor, dacă se poate.

Cerșetori? Luați și voi de la Ponta, tot ce vreți, că nu dă de la el. Dă de unde nu are și de unde nu o să mai fie prea curând. Numai că, ce să vezi, românii, când aud ”ia de la Ponta”, întorc spatele și merg mai departe. Refuză.

E același sentiment, moment, retrăit după 25 de ani, când lui Ceaușescu i se șoptea la ureche:

”Mai dă-le 100 de lei, Victore Nicule”

pontescu

One thought on “Ia de la Ponta !”

  1. ponta trebuie sa cada .utilitatea lui a disparut.o vreme am tinut cu el deoarece era antidotul pentru boala basescu.acum nu este decit un medicament cu termenul de expirare depasit. boala lui ponta nu mai este la picior ,ea a urcat undeva sus.nu poti fi de stinga cu idei de dreapta .ponta este pe val dar si basescu a fost odata pe val.el da cu o mina si ia cu sapte.alchimia economica folosita de el si anturajul lui este pe cale sa bage in cimitir inainte de vreme mare parte din populatia romaniei.mina lui stinga cu care da .este o mina bolnava.tot ce miruieste cu ea putrezeste .ideologia lui a inceput sa puta minciunile lui nu mai sunt crezute si intelese decit de el.ponta este un mix ,gasesti in el ceva din toti presedintii si sefii de guvern dinaintea lui.aidoma unui cameleon ,el cauta sa evite contactul direct cu dna.mesia s-a dovedit pina la urma ca nu este decit o facatura ideologica, o nascocire psd garantata marian vanghelie

Leave a Reply

Your email address will not be published.