HRP.ro, resurse umane la superlativ

Am deja mai bine de 13 ani de muncă. De la multinaționale la businessuri mici, făcute de oameni care și-au pus tot sufletul în reușita lor. Trebuie să recunosc că nu știu când a trecut atâta timp. Și cât mai e până la pensie, dar asta e o altă problemă deja :))

Am plecat în această aventură cu jobul de la Gazeta Sporturilor. Cu toată atmosfera aceea de poveste, pe care nu am mai regăsit-o nicăieri în altă parte. Cu boemia nopților pierdute pentru a da ok-ul pe prima pagină de a doua zi. Cu sâmbetele dedicate Diviziei B și ale ei faimoase casete tehnice. Cu echipa de oameni frumoși, pe mulți dintre ei îi regăsesc acum adevărate vedete ale presei sportive de la noi.

image

Dar și cu primul salariu primit cash, stând la coadă la casieria de la Resurse Umane. Nu am să uit niciodată satisfacția imensă pe care poți să o ai în momentul în care câștigi primii tăi bani cinstiți. Primul meu salariu s-a dus pe bere și un Pentium pe care îl mai am și acum. Timpul a trecut și, de la salariu încasat în mână și o echipă de resurse umane formată din doar câteva doamne, am ajuns să văd ce  înseamnă acest lucru și într-o multinațională cu câteva mii de oameni. Cum lucrurile se rezolvă doar prin comunicare scrisă, salvată și arhivată, pusă la păstrare pentru o perioadă bună de timp. Cum îți formezi automatismul de a verifica cardul la data fixă când știi că îți intră salariul.

Imaginează-ți un business atât de mare, cum ar fi cel al unei multinaționale, cu mii de oameni de plătit, de asigurat, de verificat și care să nu fie ajutat de tehnologia modernă, de oameni ca cei de la HR Software, cei mai buni în hr consulting Romania și care oferă și soluții de payroll outsourcing Romania, practic,un pachet complet de resurse umane fără de care viața oricărui specialist HR ar fi un calvar.

Nu pot să nu mă întreb, oare cum au rezistat, în trecut, companiile mari, fără a beneficia de susținerea tehnologiei, a software-ului, a computerelor. Știu, asta este marea problemă a societății actuale, că viața de dinainte de evoluția asta nu pare a fi fost ceva real. Ori tocmai asta s-ar putea să ne și coste pe viitor. Imposibilitatea de a ne mai descurca fără ajutorul inteligenței artificiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *