Hristos A Înviat !

Astăzi, la ora 14.29, după 4 minute de rugăciune a Patriarhului Ecumenic, în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim s-a pogorât Lumina Sfântă a Învierii Domnului. Am primit, așadar, iarăși, vestea cea bună a răscumpărării noastre.

Învierea nu este doar pentru unii. Este a tuturor. Tocmai de aceea începutul Utreniei Învierii se face în afara bisericii, pentru ca vestea că Domnul Hristos a Înviat să meargă și către credincioși, și către necredincioși. Și către cei de alte credințe.

Vă doresc din suflet să aveți parte de Lumina lui Hristos în toate formele ei. Să vă bucurați mai ales sufletul în aceste zile. Să căutați bucuria de a-i avea pe cei dragi alături și să să vă împărtășiți din tot ce are dumnezeiesc această perioadă.

Hristos a Înviat !

invierea domnului

4 thoughts on “Hristos A Înviat !”

  1. IOANE… DORESC DIN TOT SUFLETUL CA LUMINA SFANTA A INVIERII DOMNULUI HRISTOS , SA SE POGOARE ASUPRA TA , A FAMILIEI TALE SI-A CUI O MAI VREA DUMNEZEU . ITI DORESC O TRECERE A PASTILOR CAT MAI LINISTITA SI FIRESTE , TE ANUNT CU PLACERE CA : HRISTOS A INVIAT !

    1. @Marian Multumesc pentru gandurile frumoase, maestre, pe care le intorc cu drag catre tine si cei dragi ! Acum, la mmunca cu noi :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published.